Många med mig gillar en skön dag på stranden med en bok i handen eller bra musik att lyssna på.

Här har jag hittat fem saker att ta med till stranden, en del saker man kanske inte ens visste fanns 🙂

En dag med avkoppling och bara njuta ett par timmar med att inget göra. Om man nu inte är för rastlös vill säga… Dessa prylar dök upp när jag själv letade efter lite saker som kunde skydda mina elektroniska saker från vatten, salt och sand.

 

 

 

 

 

 

Ett par sköna FlipFlops! Ett måste i all fall för min del. Jag kan knappt gå i sanden om det är några vassa korn eller om det är småstenar i vattnet när man skall bada.

 

 

 

Solskyddsservetter, en så himla bra uppfinning tycker jag. De är små, som ett kreditkort, tar ingen plats alls och inget kladd i väskan heller!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vattentäta fodral för telefoner och annan elektronik. Det händer ju ibland att jag är ensam på en strand och inte gärna vill lämna kvar något medans jag badar.  En vattentät ficka för min iPhone och kreditkort är super!

 

 

 

 

 

 

 

 

Krossfria dricksglas. Dessa är ju ändå rätt söta och roliga. Kanske små, men de fyller funktionen och jag kan tänka mig att har man småbarn med sig så gillar de dem nog väldigt mycket. Små fina silikonkoppar som aldrig krasar. 

 

 

 

 

 

 

 

Har man en liten (eller stor) hund med sig så skall man absolut spana in dessa mjuka, portabla mat- och vattenskålarna   De trycks ihop och blir som små tunna pannkakor, tar inget plats alla i väskan! Kul Present att ge bort med!