Ronneby Brunn Lanserar All Inclusive

Resesidan.se om Ronneby Brunn

Sydöstra Sveriges största sommarresort Ronneby Brunn lanserar nytt koncept för barnfamiljer med all inclusive för alla barn som besöker hotellet i sommar.

Konceptet innebär att alla barn får fri läsk, glass, barnklubb, entré till Brunnsbadet, alla måltider samt en god överraskning vid incheckningen.

Vid Trollsjön i Brunnsparken, hotellets fantastiska trädgård, bor ett troll. I samband med lanseringen av det nya konceptet presenterar Ronneby Brunn sin nya maskot Brunnstrollet som kommer att välkomna alla barn i sommar.

– Ronneby Brunn är en stor aktör på den svenska resortmarknaden på sommaren. Nu vill vi utveckla oss ytterligare och få barnfamiljerna att känna sig ännu mer välkomna till oss. Trivs barnen så trivs föräldrarna och livet ska vara enkelt och skönt på sommaren. Med all inclusive för alla barn och Brunnstrollet som hittar på roligheter med barnen tror vi att hela familjen kommer att trivas hos oss, säger Angelica Coleman, marknadschef på Ronneby Brunn samt mamma till två barn på 8 och 11 år.

– Idén är väldigt bra och just att utveckla- och förfina produkterbjudanden är framåtlutat och kommer att generera fler och helt säkert ännu nöjdare gäster. Vi kan konstatera, när vi ställt ut på mässor och vid andra aktiviteter, att intresset för Ronneby och Ronneby Brunn är stort och förhoppningen är ju att även denna satsning ska generera fler besökare till oss i Blekinge, säger Jens Harrysson, VD på Visit Blekinge.

På Ronneby Brunns Facebooksida pågår just nu en tävling där man kan få vara med och lägga fram förslag på vad Brunnstrollet ska heta. Bästa förslaget vinner ett sommarpaket för hela familjen på Ronneby Brunn i sommar.

Källa: My Newsdesk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

×

Vi har ett jättesött nyhetsbrev som vi gärna vill att du får till din brevlåda

Eftersom det är så bekvämt att få det så rekommenderar vi att du fyller i din bästa e-postadress med en gång!