Vi har testat Moovit

Moovit är en ny app för dig som skall besöka Stockholm och kranskommunerna. En smidig app som verkligen hjälper till att hitta fram.

resesidan.se har testat MoovitDet som först slår en när man startar appen är dess tydlighet och enkelhet. Däremot kan raden där man skriver in avresedestinationen förvirra något då det står ”ange källa”. Men sen går det av bara farten. Appen laddar snabbt och är tydlig.  Man söker otroligt lätt fram sin slutdestination och det kan man göra både genom att skriva in exempelvis Tekniska museet eller så anger man en adress, gatunamn och nummer.

Bara på några sekunder så kommer olika förslag fram, kom ihåg att man under inställningar kan tala om för appen om man kommer att promenera eller åka tunnelbana eller på annat sätt ta sig fram. Vi provade att åka från Hornstull på Södermalm i Stockholm till Grand Hôtel. Det fina med Moovit är att appen även berättar att, när man kommer fram till sista busshållplatsen eller tunnelbanestationen, hur man skall gå för att komma fram och hur många meter det är att promenera.

Detta gör att man lätt kan se vilken av de olika förslagen som passar bäst.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

×

Vi har ett jättesött nyhetsbrev som vi gärna vill att du får till din brevlåda

Eftersom det är så bekvämt att få det så rekommenderar vi att du fyller i din bästa e-postadress med en gång!