Så här vann jag 1012:- på fyra minuter

Kalla det nybörjartur eller inte men glad är jag för det. I dessa mer dystra tider så har man väl nästan sett allt kul på Netflix och när till och med The Goonies inte lockar som film så hittade jag det som ett Så här vann jag 1012:- på fyra minuter 8casinospel. Så här vann jag 1012:- på fyra minuter.

Så här vann jag 1012:- på fyra minuter 9

Kommer ni ihåg den gamla filmen The Goonies? Det var en av mina absoluta favoriter när jag var liten. Jag tyckte den hade allt, spänning, humor och romans. För att inte tala om vänskap, pojkarna mellan.

Förevånad blev jag när det helt plötsligt kom upp andra bilder än från filmen i mina flöden, bilder från någon form av slotspel. Det visade sig att Leo Vegas, ett av de större spelbolagen, hade ett spel som hette The Goonies. Häftigt!

Spelet hämtar inspiration från Filmen, man skall leta skatter och ut på äventyr. Spelet är vad jag tror man kallar för Multi lager, eller flera spel i samma, om ni förstår. För helt plötsligt när man spelar så kan spelknappen böra lysa grönt och man vinner som en extra bonusrunda i spelet.

Så här vann jag 1012:- på fyra minuter 10

När allt blinkat klart skall man välja en av dessa nycklar och bakom gömmer sig en bonusomgång. Första gången jag spelade fick jag tre bonusrundor efter fem snurr 🙂 och en av rundorna är att man får en mängd guldmynt, som kastas in i spelet och sedan slumpvis kastas fram i en vinstrad.

Så här vann jag 1012:- på fyra minuter 11

Pang boom! där kom första vinsten, visste väl att Goonisarna hade något speciellt. Så vann jag tre gånger i rad, jag hade bara satt in 100 kronor, för att provspela, 1 krona per spel, valde jag. Men helt plötsligt hade jag redan vunnit in över 400 kronor. Och då visste jag knappt vad det var jag skulle göra.

Så här vann jag 1012:- på fyra minuter 12

Bäst är när man får tre bonusfigurer för då startar de det riktigt stora Bonusprogrammet. Man kommer till Big Willies skattkammare. Här får man först snurra på ett hjul som bestämmer vilken bonus man får, om man vågar kan kan gratissnurra igen för att komma upp ytterligare ett steg, mot att vinna storvinsten, det har jag aldrig testat ännu.

Så här vann jag 1012:- på fyra minuter 13

När man får dessa figurer så är man på gång till de högre vinsterna. Knappa tre minuter in i  spelet, efter tre extraspelningar kom så tre stycken bonusfigurer, jag fick sedan snurra på bonushjulet och fick då fram ett nytt frispel med 10 stycken gratis snurr i sig. När första snurren kom hände inget alls, en text dök upp och sa att alla symboler som denna (en bild på en av karaktärerna) nu skulle bli ett wild-kort. Det vill säga, vinst kort.

Så här vann jag 1012:- på fyra minuter 14

Boom, helt plötsligt hade jag kammat in över 650 kronor, frispelen fortsatte och innan jag visste ordet av så klättrade min vinst högre och högre, den där bonusrundan var inte slut förrän min vinst låg på 1012 kronor!!!

Jag fattade inget alls, vad hände här egentligen? Lika förvånad som glad, tänkte jag att , men då tar jag väl ut min vinst. Ett par tryck senare så hade jag 900 kronor på kontot. Jag sparade några slantar till mitt Goonies spel, för en annan dag som jag inte har något att göra.

Det var kul att spela, faktiskt, jag förstår dock med problem det kan bli om man inte sätter sina egna gränser för vad man kan spela för. Det känns ju så enkelt att bara Svisha in en hundring och spela för när lusten faller på. Kom ihåg att besöka en stödlinje, eller tipsa någon annan, ifall du tror det kan behövas. Leo Vegas har en egen sida, dit man kan gå för att få bättre hjälp och förståelse.

Här kan du prova du med >>>