Resesidan.se Om Rovos Rail
|

Tågresa i Sydafrika

Rovos Rail säger själva de är världens lyxigaste tåg. Resesian.se gjorde en tågresa i Sydafrika ombord på ett av deras tågset.

Det är som att kliva tillbaka ett sekel i tiden. Tågen känns anrikt lyxiga och har en gammaldags kolonial flärd över sig.

De mörka träpanelerna förstärker denna känsla och namnet på kupéerna känns med som något gammaldags och adligt. Här är det verkligen tryck på lyx som gäller.
Tågen är inte lyxiga på det sättet som om man tänker sig ett 5-stjärnigt hotell men sevicen och komforten och kvalitet på mat och dryck gör att här lyxkänslan finns där. Det är alla de roliga detaljerna, som de speciella “stör ej-knapparna”, Turn Down service på rummen under middagen, de fina duscharna och de smarta förvaringslösningarna.

Man blir lätt imponerad att sådan fantastisk mat kan komma ut från så små och tränga kök. Vid vår resa var det helt fullbokat och då var det cirka 80 gäster ombord. Två barvagnar finns, en i fram och en längst bak, det är två matsalar och resten är sovvagnar.  Våra två dygn ombord inkluderar allt, mat, all dryck man vill ha under resan ingår, allt! och två utflykter. Räkna med att lägsta pris för denna resa startar vid cirka 10,500:- per person.Här kan ni se två minuter från vår resa.Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.