Inspiration

Snabbt ut med blogg på nätet och tjäna pengar

Annons

Det här är kanske inte så reserelaterat, men  jag får då och då frågan om hur man skaffar en blogg.

21-day-blogging-challengeJag har kollat runt lite granna och frågat många andra som bloggar men som inte själva vill lägga ner för mycket tid eller pengar för den delen, på färdiga bloggar och hittade en som visade sig vara otroligt enkel att använda samt att det “inbakade” annonssystemet var otroligt.

Här betalar man för sin blogg per månad men den är då laddad med färdiga script och reklamytor samt att bloggen är optimerad för att snabbt synas på Google och andra sökmotorer.
Är man helt ny på att blogga så pågår en utmaning där man under 21 dagar skall “lära sig” att blogga och här kommer det finurliga. Tänk på att detta system är på engelska men man kan helt och hållet ha sin blogg på svenska. Jag testar nu att göra en engelsk variant på Resesidan.se som blir fristående.

Systemet ber dig bara fylla i några rader med text, eventuellt lägga till en bild och sedan är det klart. Ett par färdiga mallar finns installerade och flera är på gång. Vill man dessutom tjäna mer pengar på sitt bloggande kan man gå med i olika nätverk samt jobba med deras affiliateprogram.

Annons

Kika här så kan ni läsa mer om detta >

Annons

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.