15 saker att göra på semestern i Sverige
Europa

15 saker att göra på semestern i Sverige

Nu är det sommar och sol! Som man har längtat igen att få lite solsken och kanske några svala dopp. Allt pekar på att det blir många som spenderar sin semester på hemmaplan igen. Så här kommer 15 saker att göra på semestern i Sverige.

Hotellen i Sverige har varit hårt drabbade under Coronapandemin. Ja, allt som har med turism och besöksnäringen att göra har haft det kämpigt. Förra året klarade sig några hotell lite bättre än andra, det var bland annat de som exempelvis hade pool eller liknande vid sin anläggning.

Idag kan man fynda rum till bra priser på många hotell. Ett av dem är Järva Park Hotel som har bra deals på en “Hemester”. Man kan bo en hel familj för 1200 kronor och då ingår det kvällsmat och frukost. Det är ett bra erbjudande tycker jag. Här kan ni läsa om Hemestern. Bland annat tipsar Järva Park Hotel om saker man kan göra när man bor där, åka amfibiebåt ser faktiskt rätt kul ut.

Amfibienåtstur i StockholmHotellet passar ju bra med om man exempelvis vill besöka Gröna Lund i sommar. Läs mer vad som gäller för ett besök på Grönan. Det är bra att känna till det så man har bokat sina platser innan man åker dit. Annars kommer man inte in. Läs här >

På Resesidan.se kan ni även söka efter olika städers “turistbyråer”, de har fått svara på tre frågor om varför man skall just besöka deras stad, först ut att svara var söta Hjo vid Vätterns strand. Här kan ni se vad de tipsade sina besökare om >
15 saker att göra på semestern i Sverige

Så vad ska man då hitta på att göra? Ja det är klart det beror ju lite på vart man åker och vad man vill göra? Många gånger kanske man har varit på samma plats ett antal gånger innan och tror man jag gjort allt, men det finns alltid något mer man kan se och göra.

I Göteborg kan man bland annat göra detta:

Här kan ni läsa mer om andra roliga saker att hitta på i Götet > 
Om ni är i närheten av Malmö kan ni kika här på aktiviteter >

Här nedan ser ni ett axplock på lite roliga saker att ta för sig på en semester i Sverige.  Hoppas att ni kan hitta något som passar in på er semester i år. Ska ni åka utomlands i år? Ja men då kan man använda samma “sökmotor” för att hitta på roliga saker. Jag kommer att länka till några av städerna efter förslagen på 15 saker att göra på semestern i Sverige.

Städer eller Destinationer i Europa:

Genom att klicka på städernas/destinationernas namn nedan så kommer ni direkt till aktivitetssidan.
Barcelona >

Mallorca >

Malaga >

Lissabon > 

Berlin >

Amsterdam >

Krakow >

Aten > 

Barcelona >

Om ni inte hittade er stad här, så kan ni kika vidare på denna länken, där kan ni mer söka fritt, både på saker att göra och även på destinationer.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.