Resesidan.se tipsar om tre udda hotell i Sverige
Inspiration,  Sverige,  Upplevelser

3 hotell i Sverige du kanske inte visste fanns?

Vill du sova i en UFO-liknande byggnad eller kanske i en kub av glas? Dessa märkliga hotell finns att boka här i Sverige!

Resesidan.se tipsar om tre udda hotell i SverigeI detta Ufo-rum kan man sova upp till fem personer. Bara trappan upp till rummet är ju otroligt häftig! Själva “rummet” är av stryktåligt kompositmaterial, lätt men ändå stadigt. I detta runda rum finns även toalett. Måltider serveras på Brittas pensionat som är i närheten.

Mirror Cube Tänk er att vandra på en tolv meter lång bro för att komma fram till Spegelkuben, ett dubbelrum med plats för två personer. Kuben är 4x4x4 m och ifrån träden har man häftig utsikt. Toalett finns inne i kuben och måltiderna serveras även dessa på Brittas pensionat.

Resesidan tipsar om Silvergruvans sviterHur många av er har bott i en silvergruva? Inte så många kan jag tänka mig… Man får ta sig ned 155 m under ytan för att komma till denna svit. Här bor man på många sätt i en historisk miljö men på ett annorlunda sätt. Jag tror nog man kan garantera bra mörkläggning till natten!

Dessa roliga hotell kan bokas här >

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.