Resesidan.se - tips om Belek
Inspiration

Airtours till Belek, Turkiet

Airtours satsar på sportiga semesterorter och lanserar Belek i Turkiet. Belek är den perfekta semesterorten för den som vill kombinera sol-och bad med aktiviteter som golf eller fotboll på semestern. Som en av Europas ledande golfdestinationer med hela 14 professionella banor gör Belek inte golfentusiasten besviken.

Resesidan.se - tips om Belek

Exklusiva semesterorten Belek ligger endast en halvtimme ifrån storstaden Antalya dit Airtours flyger direkt från både Arlanda och Landvetter. Orten är det perfekta resmålet för de som vill ha ut det där lilla extra av sin semester. Beleks långa kritvita stränder kantas av fyr- och femstjärniga hotell och med sin tydliga golf- och sportprägel erbjuder orten en aktiv semester året om. Här finns flera fotbollsplaner och golfbanor i världsklass. Omgivningarna speglar den klassiska medelhavsmiljön, med vidsträckta vyer över pinjeskogar och ett kristallblått Medelhav. Vid sidan av den vackra naturen erbjuder också Belek ett stort utbud av restauranger och nöjen.

Inte bara golf i världsklass
Det är lätt att imponeras av lyxiga Belek och orten har lyckats kombinera en modern struktur med det gemytliga och genuina Turkiet. De flesta hotellen är förstklassiga och ligger oftast i direkt anslutning till havet med egna privata stränder. Hela orten håller en hög standard och det är rent, snyggt och välorganiserat.

– Det är inte bara golfen som sticker ut. Högre standard hittar man ingen annanstans i Turkiet. Belek passar alla som längtar efter förstklassiga hotell och fantastiska stränder, säger Airtours informationschef Stefan Chatzopoulos.

Airtours populäraste resor är kortidschartern på tre-fyra dagar, där trycket redan nu är extremt högt. För den som söker en längre avkoppling finns även tio- eller elvadagars charter. Charterresorna finns tillgängliga mellan april och oktober.

Källa: Mynewsdesk

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×