Har du Karma? Middagen klar på 20 sekunder 2
Europa

Har du Karma? Middagen klar på 20 sekunder

Har du Karma? Det vill säga appen Karma? Om inte så tanka hem den idag och ha middagen klar på 20 sekunder.

Med appen Karma kan man handla mat och matvaror till halva priset. Det gynnar både dig som konsument och det sparar matsvinnet för både restauranger och matbutiker. En toppenidé med andra ord!

Bor man i Stockholm så är utbudet på företag som är med i Karma stort. (hämta appen här) Det är även många som har upptäckt hur smart det är att använda appen dagligen. Bara man har på att man skall få en notis när det kommer ut mat, annars så missar man. Det liksom säger svich så har restaurangerna sålt av sin mat.

Det är så enkelt att använda appen, när man hämtat hem den, klicka här, så lägger man in sina uppgifter plus ett betalkort. När det finns mat att rädda så går man in i appen, klickar på det man vill köpa och samtidigt betalar man för maten. I bekräftelsen man får så står där även när man senast måste hämta upp sin mat.

Över en tredjedel av all mat slängs men med Karma så kan man hjälpa till att bromsa upp matsvinnet.  Än så länge har man sparat över 2 miljoner rätter.

Har du Karma? Middagen klar på 20 sekunder 3

Karma ger dig 50% på priset varje gång

Nu är det inte bara restauranger och kaféer som finns med utan även de större matvaruhandlarna. Man kan verkligen fynda på Karma.

Jag är en stolt Karmaanvändare och nu har jag fått uppdraget att hitta flera som vill hjälpa till. Om du använder denna länken när du laddar ned appen så får du 40 kr att handla för . Inte så dumt faktiskt. 

Idag i mitt flöde har jag fått:

  • yogurt för 11:-
  • Chorizo för 17:-
  • Räk- och avocadosallad för 44:-
  • Wokad biff med cashew 50:-

Bara dör att nämna några. Så ladda ned appen här > Och rädda lite mat du med!

PS! Appen fungerar sedan över hela Sverige. Bra om du är på resande fot.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.