Tips för din Grand National-resa 1

Tips för din Grand National-resaThe Grand National i England är en av mest ikoniska händelserna inom hästkapplöpning varje år. Själva loppet är bara en del av det stora spektaklet som är The Grand National.

För att uppleva allt som rör the Grand Nationals har vi satt ihop en liten hjälpsam guide som guidar dig till vad du bör och inte bör göra på din resa.

Tänk på detta innan ditt besök

Det är över 150 000 människor som deltar i Grand National. Det bör därför inte vara några större problem att få tag i biljetter, men det gäller att vara ute i god tid och att planera upp allting ordentligt. Då evenemanget är en av de största under året blir flyg, tåg och hotell snabbt uppbokade, så du bör prioritera din transport och boende så fort dina biljetter är säkrade.

När du väl är på plats krävs det också lite förberedning. The Grand National må vara ett riktigt kul event, men det är väldigt långa dagar. Därför är det viktigt att vara proaktiv. Se till att sov ordentligt kvällen innan, ät en stor frukost och drick mycket vatten. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för en lyckad dag vid banan!

Klä upp dig

En stor komponent i kulturen för hästkapplöpning är mode och kläder. Folk tenderar att klä upp sig och lägga mycket krut på just kläder och utsida inför tävlingarna. Detta gäller de flesta tävlingarna, inte minst på stora evenemang som Grand Nationals.Något anmärkningsvärt gällande kläder på Grand Nationals är huvudbonaderna som många kvinnor bör. Dessa huvudbonader är ofta extravaganta och kan stjäla hela showen. Det är givetvis inget krav med varken huvudbonader eller fascinerande kläder, men Grand Nationals besökare kommer vanligtvis till tävlingarna klädda som superstjärnor. För att passa in gäller det kort och gott att “dress to impress”.

4 tips för en lyckad Grand National upplevelse

  • Kom till banan i tid
  • Använd sido-ingångar istället för huvudingången
  • Bestäm en mötespunkt med person eller personerna du är där med
  • Ladda ner appen för Grand National

Betting på Grand Nationals

Grand National är inte bara populärt bland besökare av evenmanaget, utan även för bettingfatanster. Nästan alla spelbolag erbjuder idag möjligheten att betta på hästarna som är med i loppet varje år, speciellt casinon utan licens i Sverige.

Att betta på Grand Nationals eller andra hästkaplöpningsevenemang kräver vanligtvis lite kunskap. För att framgångsrikt placera spel gäller det att ta hänsyn till hästens vikt, ålder, erfarenhet, uthållighet, jockey och klassificering. Även vilken tränare kan påverka en häst har kan påverka resultatet.

Om du satsar på den häst som vinner har du möjlighet att kamma hem en härlig vinst. Däremot är det viktigt att alltid komma ihåg att spelande på nätet även kommer med risker. Betting bör endast ses som en form av underhållning och du bör endast spela för pengar som du har råd att förlora.

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.