resesidan.se har testat Moovit

Vi har testat MoovitMoovit är en ny app för dig som skall besöka Stockholm och kranskommunerna. En smidig app som verkligen hjälper till att hitta fram.

resesidan.se har testat MoovitDet som först slår en när man startar appen är dess tydlighet och enkelhet. Däremot kan raden där man skriver in avresedestinationen förvirra något då det står “ange källa”. Men sen går det av bara farten. Appen laddar snabbt och är tydlig.  Man söker otroligt lätt fram sin slutdestination och det kan man göra både genom att skriva in exempelvis Tekniska museet eller så anger man en adress, gatunamn och nummer.

Bara på några sekunder så kommer olika förslag fram, kom ihåg att man under inställningar kan tala om för appen om man kommer att promenera eller åka tunnelbana eller på annat sätt ta sig fram. Vi provade att åka från Hornstull på Södermalm i Stockholm till Grand Hôtel. Det fina med Moovit är att appen även berättar att, när man kommer fram till sista busshållplatsen eller tunnelbanestationen, hur man skall gå för att komma fram och hur många meter det är att promenera.Detta gör att man lätt kan se vilken av de olika förslagen som passar bäst.

 

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.