Happy Tammsvik
| |

Happy Meeting 360 sker i svävande mötesrum

Happy Tammsvik vidgar sitt möteserbjudande med ett nytt unikt koncept. Happy Meeting 360 är en upplevelse som ger fullskaligt perspektiv på mötet då det sker 10 meter upp, på en specialbyggd plattform, svävande i luften.

Happy Tammsvik har alltid fokuserat på att utveckla och inreda gränslösa mötesmiljöer som ger gästerna alla förutsättningar för kreativitet. Bollhav med 29000 röda bollar, sandstrand inomhus, ett rum utan fram och bak, ljusrum… Och nu tar man ett steg mot ännu högre höjder, genom att ge gästerna möjlighet att boka ett svävande mötesrum över Mälaren. 

– Vi ser detta som den perfekta kombinationen av möte och teambuilding. Dessutom är det ett utmanande träningspass att klättra upp för repet (för de som önskar) och ta sig upp till mötesrummet som svävar på upp till 10 meters höjd, säger hotelldirektör Ulrika Bergström.

– Vi ser det också som ett riktigt bra komplement till Villa Mälargården – vårt koncept där vi erbjuder möte i exklusiv avskildhet. Allt fler efterfrågar just detta och bokningstrycket är högt på villan. Med vårt nya erbjudande kan mötessällskap verkligen komma undan alla marknära intryck och kan fokusera på det viktiga. 

Konceptet som är helt unikt i branschen kallas Happy Meeting 360 och gör det möjligt att ha sittande möten för upp till 20 personer och att avnjuta både lunch och middag på tio meters höjd. ”Plattformen” är certifierad enligt DIN 4112 vilket innebär att den håller samma säkerhetsklass som de eventlokaler på hög höjd som idag finns i Dubai och i Las Vegas. Den är dessutom utrustad med en särskild säkerhetsanordning som gör att mötessällskapet kan röra sig fritt inom en viss radie och speciellt konstruerad för att stå emot svenska väderväxlingar.

– Den kallare delen av året kommer mötet få skydd av ett mobilt plexiglas som även ger isolering och värme, förklarar Ulrika.

Den första happy provturen skedde under sensommaren 2016. Det var reklambyrån Yellon som då släppte alla spärrar och slängde sig ut i det fria;
– Bästa mötet någonsin, bekräftar Madelene San Román, projektledare på Yellon.

Och i dagarna blev det alltså helt klart med alla tillstånd och konceptet kan bokas av alla som önskar från och med 1 april.
– Många mötesgäster som är kreativa i sin vardag och tycker att de har testat det mesta blir överraskade av våra annorlunda och smågalna koncept. Vi vågar lova att detta överträffar det mesta.

 Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.