Hello Fresh och mina matminnen

Hello Fresh – blev helt rättTänk ändå vad matminnen kan sitta djupt. Häromdagen satt vi och pratade om olika matkassar man kan beställa hem och hur olika de fungerar. Klart jag blev nyfiken och se vad de hade att erbjuda i sina kassar.

När jag kom in till Hello Fresh så blev jag inspirerad på så många sätt. Först och främst för att det poppade upp maträtter som jag har glömt bort, men som jag ätit många gånger förut.

Hello Fresh

En av rätterna var den Italienska Panzanellasalladen. Krispiga brödkrutonger, blandade med butternutpumpa, tomat, paprika, rödlök & balsamvinäger. Den festliga salladen toppas med mjukkokta ägg, smulad grekisk salladsost och vackra basilikablad.

Hello Fresh, Panzanellasallad


Sedan krispiga tacos, fast i salladsblad, det påminner så mycket om både Mexiko men framför allt Thailand där man ofta kan äta Spicy Beef in sallad wraps, yum yum yum!

Som jag har förstått det hela så får man allt man behöver till Hello Fresh, förpackat och klart. Så är det till exempel 5 gr gurkmeja i receptet så får man det i kassen, så det går snabbt att laga till maten. Superbra idé tycker jag.Det skall i alla fall bli så kul att testa och att få lite mer inspiration att äta något annat än det gamla vanliga.

Få rabatt på din första kasse

En annan bra sak är att man kan få testa en kasse från Hello Fresh så man vet vad det är man kan förvänta sig i kommande leveranser. En till sak som är bra är att man kan välja hur många måltider man vill ha och vilken inriktning på måltiderna, klassisk, vegetariskt, lågkalori mm mm

Här kan du klicka och få rabatt på din första kasse >

Ett av mina starkaste matminnen är faktiskt från Italien. Vi var på en strand och där fanns ett litet plåtskjul som serverade lunch. I det provisoriska köket jobbade en “nonna”, mormor/farmor och hon bakade den absolut bästa pizzan jag någon sin ätit.

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.