Köp sommargarderoben nu 1
Inspiration

Köp sommargarderoben nu

Det är aldrig för sent att planera inköp för nästa sommargarderob. Kanske en varm vinterresa dyker upp och då är det bra att vara förberedd.

3662018_FORMULA ONE_PRODUCT_LISTBörja planera din sommar- och semestergarderob nu. Bli först med det nya trendiga modet till nästa sommarsäsong, som tur är kan man tjuvstarta att handla redan nu, webshoppar börjar nu fyllas med sommarplagg.

Som tur är finns idag en massa snygga kläder att ta med både på semester och att ha hela sommaren ut. Modet hos herrar och shorts har varierat under säsongerna. De har gått från att vara korta till att bli långa och åter blir extremt korta.  Kakifärgade, militärmönstrade eller vita. Nu finns herrshorts i en mängd färger och utformningar, som på bilden ovan. Fler är det som är mer “modiga” när det gäller färg och mönster.

Det bästa nu är att man som kille inte behöver ta med sig lika mycket kläder som innan, idag kan ett par byxor eller shorts kombineras med skjortor och pikétröjor och de somriga shortsen passar bra till kvällen med en snygg skjorta till.  Välj ut några par skor som man på samma sätt kan kombinera med kläderna. Planerar man bra kan en vecka rymmas i en kabinväska.

Skulle du mot förmodan få en del att packa ned, ta då del av vår guide så du lär dig packa på rätt sätt, klicka här »

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.