Lästips för sköna dagar 3
Inspiration

Lästips för sköna dagar

För många är det rena semestern att inget annat gör än att läsa en god bok, eller kanske lyssna på en god bok.

 

dthdh_519766be9606ee58c491e5cd
Själva så sitter vi klistrade och läser om Sveriges störste psykopat och mördare: Christopoher Silfverbielke,  en galning som är manipulativ och beräknande. Det går helt enkelt inte sluta läsa om denna person och allt han hittar på. Som tur är finns det fyra böcker att roa sig med.

aprilhaxan
En annan bok man bör läsa är den som i våra ögon blivit en klassiker, historien om systrar och deras udda liv. Det är en Feelgood bok som samtidigt är skrämmande och finnurlig. Majgull fick Augustpriset för denna bok.

fem-och-sjorovarskatten

Det är ju ett måste att föra traditionen vidare om de Fem som utsätts för en mängd mysterier och gåtor. Enid Blyton har lyckats med konststycket att trollbinda ungdomar från 50-talet och alla känner igen sig i de modiga ungdomarna och deras äventyr. Låt oss hitta nya läsare till dessa spännande böckerna i dagens barn.

rom-maten-manniskorna-livet

Reseböcker är alltid roligt att ta del av och en som vet vad hon skriver om är Kristina Kappelin. I hennes nya bok får vi ta del av hennes Rom där hon nu levt i många år. Hur är folket, vilken mat äter man, vad ska man göra?

Fler lästips kan ni få på ex Adlibris.se

 

 

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×