Resesidan.se om LayBag

LayBag är äntligen här

Den uppblåsbara soffan LayBag är äntligen här!

  • Superenkel att fylla med luft
  • Slitstark och tålig mot alla typer av underlag
  • Viks snabbt ihop

LayBag har redan tagit övriga Europa med storm och nu äntligen finns de att köpa i Sverige! På bara några sekunder fylls LayBag med luft och du får en skön soffa att sitta på. Laybag är stryktålig och klarar alla typer av underlag vilket gör den optimal för festivalen, stranden, vid poolen eller på utflykt i naturen.

Tack vare dess slitstarka och förstärkta nylontyg kan den även användas på ojämna och hårda ytor så som berg, sten, cement och grus. När Laybag är fylld med luft är det inte bara den ultimata solsoffan utan flyter dessutom bra i poolen. Soffan är bred och lång och kan bära upp till ca 200 kg (2-3 personer) utan problem.

LayBags smarta konstruktion gör det superenkelt att på nolltid fylla den med luft och ha en skön soffa att hänga på. Dra LayBag ett par gånger i luften fram och tillbaka för att fylla den med luft. Stäng inne luften med låsanordningen och LayBag är redo att användas. En fullt uppblåst LayBag håller luften så väl att det till och med går att sova på den över natten.

När låsanordningen knäpps upp försvinner det mesta av luften, rulla sedan ut det sista och vik LayBag på mitten för förvaring i den medföljande påsen. Genialiskt, enkelt och snabbt.

På blåsiga dagar kan den medföljande påsen fyllas med sand och stenar och knytas till låsremen så att LayBag hålls på plats även när du passar på att ta ett dopp.Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.