NOVASOL till Storbritannien och Irland 1
|

NOVASOL till Storbritannien och Irland

Semesterhusförmedlaren NOVASOL utökar sitt utbud återigen, denna gång med semesterbostäder i Storbritannien och på Irland. På bara några år har företaget gått från att ha funnits i 21 länder till att idag ha 40 000 hus i 29 länder.

NOVASOL

De senaste åren har NOVASOL satsat stort på att expandera sin verksamhet. Länderna blir fler och fler. På bara några år har företaget gått från att ha semesterhus i 21 länder till 29 länder i Europa. De två senaste tillskotten är Storbritannien och Irland. Novasols systerförretag cottages4you och Hoseason har gjort det möjligt för företaget att erbjuda semesterhus i dessa två länder.

– Vi vill kunna erbjuda våra gäster exakt vad de efterfrågar. Storbritannien och Irland var två önskade destinationer som vi vill satsa på, säger Torbjörn Fredman, Nordenchef på Novasol.

Alla Novasols stugor har hög standard och många av de stugor som hyrs ut i Storbritannien och på Irland har det där lilla extra som inomhuspool, utomhuspool eller braskamin. Flera av stugorna har promenadstråk precis utanför dörren och ligger i byar med närhet till klassiska pubar.

– Med ett semesterhus kommer man närmare landet och får en mer genuin känsla för livet som pågår där. Man får uppleva Storbritannien och Irland ”på riktigt” när man hyr hus, säger Torbjörn Fredman.

För den som vill ha en lite annorlunda semester finns det möjlighet att hyra semesterboenden i form av båtar i både Storbritannien och Irland.Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.