Unika Destinationer med Holland America Line i Europa 2015 1
Inspiration,  Kryssningar

Unika Destinationer med Holland America Line i Europa 2015

Med åtta fartyg och 62 unika kryssningar till 21 städer kommer Holland America Lines gäster att kunna utforska fler europeiska platser än någonsin tidigare.
Holland America Line

Oavsett om du söker magiska vyer över snötäckta berg eller lugna soliga dagar på däck tar Holland America Lines fartyg dig dit.

Nu kan Holland America Lines gäster få uppleva midnattssol och norrsken i Europas nordligaste stad Alta i Norge, bada i den berömda värmekällan ”Blue Lagoon” utanför Reykjavik på Island, åka på sälsafari i Paamiut på Grönland eller se en av världens största vulkaner på Kanarieöarna.

Fartygen som kommer lotsa gästerna runt om i Europa är Holland America Lines två ”Signature Class-fartyg” ms Eurodam och Nieuw Amsterdam samt ms Maasdam, ms Prinsendam, ms Rotterdam, ms Ryndam, ms Veendam och ms Zuiderdam.

Med åtta kryssningsfartyg som seglar i Europa går det att nå vartenda hörn av kontinenten – allt i från en av Europas nordligaste städer till Greklands varma stränder. Det speciella med Europa är att det verkligen finns någonting för alla. Oavsett om du vill ha äventyr eller avkoppling så finns det mängder av resmål och aktiviteter att välja bland”, säger Richard Meadows, executive vice president, marketing, sales and guest programs på Holland America Line.

Nya avgångar 2015

  • Med avgång från Rotterdam i Holland besöker ms Rotterdam ön Funchal i Portugal, Teneriffa på Kanarieöarna och norra Afrika under en 14 dagar lång kryssning. På Teneriffa får du även chansen att se en av världens största vulkaner och Spaniens högsta punkt, Teide.
  • Ms Ryndam avgår den 20 juni från Harwich i London och kryssar mot Island och Reykjavik. På väg dit besöker ms Ryndam bland annat Bergen i Norge och Islands näst största stad, Akureyri.
  • Om du vill njuta av sol och värme är den 21 dagar långa medelhavskryssningen från London till Singapore att rekommendera. På väg till Asien passerar ms Ryngdam Italien, Grekland, Kroatien och Montenegro.

För att uppleva så mycket som möjligt av Europa kan många av kryssningarna förlängas till Collectors Voyages med en restid från 14 upp till 35 nätter. Collectors Voyages gör att resenärerna kan besöka fler hamnar i fler länder med tur-och-retur-kryssande så att påstignings- och avgångshamn är den samma.

För att få mer information om resmål, fartyg och kryssningsalternativ, gå in på: www.hollandamericaline.com

Källa: Mynewsdesk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.