Nya billiga sätt att boka semesterboendet på 5
Hotell,  Inspiration

Nya billiga sätt att boka semesterboendet på

Orchid House

Idag är det många som vill och kan boka mycket själva, via internet, och ofta hittar reselösningar som passar in bättre i sitt egna schema,  här är ett förslag.

Fler och fler väljer att boka på nätet direkt och de flesta idag väljer att boka via de större resebyråerna och charteroperatörerna. Man vet vad man får och oftast är det en helhetslösning som man med några klicka kan boka in. Andra blir mer djärvare och letar hotell eller boende på ett ställe för att klicka sig vidare att boka flyg, tåg och andra ressätt på en annan site. Och det kan löna sig!

Resesidan.se provbokade hotell i Washington DC förra året och bestämde oss för att prova Hotel Palomar, Kimpton Hotels. Vi kikade först in på hotellets egna sida och en vecka där skulle kosta ca 26.000 kr för två personer inklusive frukost. Sedan jämförde vi samma hotell och datum på hotels.com och fick då fram samma rum och med frukost för knappa 700 kr billigare. Vi fortsatte leta och tillslut så hittade vi samma datum, hotell och med frukost för knappa 7000 kr på Resia.se. Vi gör alltså en besparing på nästan 20.000 kr! En ansenlig summa.

Nya billiga sätt att boka semesterboendet på 6

Många är det som även har upptäckt möjligheten att hyra privata lägenheter och villor på nätet. Det finns många sidor där man kan både anmäla att man vill hyra ut, men även där man kan boka in sig. Oftast till riktigt förmånliga priser, speciellt om man är flera som tänker resa. Men undersök noggrant att det faktiskt finns något att hyra, undersök om sidan ni besöker är en seriös sida.

En av många internetsidor som hjälper till med liknande boendelösningar är Sunnyrentals.com. Här finns rum, villor, lägenheter och små palats att hyra runt hela världen. Här finns det för de som vill till storstad eller kanske leva strandliv, men även skid- och snösemestrar.

Nya billiga sätt att boka semesterboendet på 7

Vad sägs om Algarve för under 400 kr per natt, med plats för fyra personer? Eller fem sovrum för 10 personer för 1380 kr per natt?
Har ni drömt om att åka till Hawaii? Under 1000 kr för två personer per natt.

Letar du resa till Italien? Ja då kan man bo för så lite som 157 kr per natt i Castellamare på Sicilien.

Ja som ni förstår så kan man fynda väldigt bra på internet.
Just nu så kan man även vinna en semester i läcker lägenhet i Paris på Sunnyrentals.com hemsida, klicka här och läs mer >

För den som letar flyg kan vi rekommendera Supersavertravel.se. Vi provbokade resa till Florida på deras sida och hitta en tur och retur för under 3600 kr per person! Men bara 10 minuter senare så var erbjudandet borta och samma resa kostade då ca 6800 kr per person. Det gäller att slå till när chansen ges!

En kommentar

 • Michael

  Hej!
  Riktigt rolig sida ni har med bra artiklar och väldigt bra bilder.
  När det gäller att hyra privata boenden så blir det oftast inte bara billigare, utan det blir även en stor del av resan.
  Vi bokade själva en privat lägenhet i Miami via Airbnb i våras. Vi valde lägenhet efter vart den låg men även efter antalet recensioner och pris, och det blev verkligen toppen. Istället för ett dyrt hotell fick vi en riktigt bra lägenhet med pool, med närhet till lokala restauranger, barer och bara fem minuter från havet till ett oslagbart pris.
  Hotell kan vara jätteskönt och bekvämt men är man ute efter något lite mer genuint är privat mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.