Dubai Skyline
Hotell,  Inspiration,  Nyheter

3000 kr i rabatt på din nästa resa

Nu är det dags att boka sommarsemestern! 3000 kr i rabatt din nästa resa, Lastminute.com har stor januarirea fram till 31/1.

Nu är det januarirea på Lastminute.com och den är fylld med fantastiska erbjudanden på sommarresor. Kolla in våra erbjudanden om solresor till sommaren och du kommer att upptäcka att du kan spara ännu mer när du planerar i förväg.

För att hjälpa dig att komma ännu längre på din semester 2023, har vi exklusiva vouchers på flyg + hotell som kan spara dig 3000 SEK extra på avgångar från juni till augusti. Och med en deposition från endast 525 SEK så är det ännu enklare att njuta av en stor resa till ett litet pris!

Skynda dig! Rean avslutas den 31 januari.

3000 kr i rabatt på din nästa resa

Dubai är poppis just nu att åka till och av egen erfarenhet så vet jag att hotellpriserna kan vara rätt så dyra. På Lastminute.com så kan man hitta flyresa, tur o retur och hotell i sex nätter för under 11.000 kr och det är ett riktigt bra erbjudande.

Spanien över sommaren?

Spanien är ju en klassisk pärla att åka till och när jag letade resor till Málaga så fanns det tur o retur och en vecka på hotell från strax över 7000 kr. Det med är ju superbra pris med tanke på att oftast kostar bara flygresan ner över 5000 kr. Kom ihåg att få 3000 kr i rabatt på dina nästa resa så behöver du boka för över 38000 kr.

Tidsbegränsat erbjudande att få 3000 kr i rabatt på din nästa resa.

Passa på att boka en resa till Orlando och besök alla roliga nöjesparker. Vi har hittat flyg och hotell för ca 8000 kr per person på Lastminute.com och med den dyra dollarn är det med ett kap helt enkelt!

Vill man kosta på sig lite mer och kanske är sugen på Karibien så kan man ta sig till Aruba och bo i en vecka för under 17 000 kr. Så nu kanske det är dags att boka den där drömresan i alla fall?

Klicka här för att läsa mer om alla erbjudande >

Använd rätt rabattkod för att få 3000 kr i rabatt på din nästa resa

Dessa koder skall användas när man bokar på Lastminute.com.

1000 kr i rabatt – JANSALE1000SE
2000 kr i rabatt – JANSALE2000SE
3000 kr i rabatt – JANSALE3000SE

3000 kr i rabatt på din nästa resa 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.