Gästbloggare på Resesidan.se
Inspiration

Nya Gästbloggare på Resesidan.se

Resesidan.se hälsar två nya gästbloggare välkomna!

I vår nya serie, Reseupplevesler av Gästbloggare, är det två stycken tjejer som debuterar på Resesidan.se.

På vår sida på Instagram så kastade vi ut frågan om de fanns några som ville gästblogga hos oss och intresset var jättestort! (det går ännu att anmäla sig, skicka ett mail till [email protected]).
Först ut av en serie gästbloggare är två stycken tjejer. Båda har stort intresse av att resa och uppleva nya saker och båda planerar nya resor mest hela tiden.

Resesidan.se, Anna BuskAnna Busk är en 36-årig tjej från Örebro. Anna jobbar som lärare och passar på att resa så ofta det går. Flygrädslan sätter lite hinder för resorna men Anna kämpar på mot sin rädsla och längtan att se mer av världen tar över och vinner över flygrädslan. Till sin stora förvåning har Anna blivit kryssningstokig och hennes första blogg handlar just om att kryssa.
Välkommen till Resesidan. se, Anna!

Resesidan.se Emma bloggar
Nästa tjej som debuterar på Resesidan.se är Emma Färdig-Blazevic. Emma är 26 år gammal och har gjort några spännande Backpacking-resor både i Asien och i Mexiko. Emmas resor har varit under en längre period och på det sättet har hon kommit länderna nära. Hennes första inlägg här kommer just ifrån Mexiko. Varmt Välkommen!

Tjejernas inlägg kan ni läsa under helgen här på Resesidan.se

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×