Resesidan.se bloggar om Four Seasons

Roligt att hitta nya sidor för resor och äventyrJag slutar aldrig förvånas över den mängd sidor som finns på internet där man kan boka resor, upplevelser och äventyr. Bara i Sverige finns en hel del sidor som man kanske inte tänker på erbjuder resor och annat skoj.

Resesidan.se bloggar om Four Seasons
Vad gör man när man söker efter en resa? De flesta knappar nog in sig på de stora aktörerna i Sverige och där börjar söka efter bästa priset för en resa dit man vill åka.

Visste ni att man kan söka resa även från andra “aktörer” som i första hand inte sysslar med det? Här kan man sedan hitta länkar till operatörer både som säljer charterresor eller bara sidor där man kan boka hotell.Några av våra vanligaste matkedjebutiker har även de slått sig in på samma bana och låter medlemmar kunna boka bra och billigt. En del storstadspaket med hotell i ett par nätter. Många är det som vet att det är mervärde för deras kunder när man kan erbjuda andra saker än det som är deras huvuduppgift.

Några erbjudanden är otroligt billiga, en matbutikskedja erbjöd sina gäster hotellövernatting på Förstklassiga hotell i Stockholm för bara 500:-, det kan ibland löna sig att vara medlem.
Glöm dock inte bort att kika runt på även våra vanligaste arrangörer, då och då kan man hitta roliga och mycket bra erbjudanden.

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.