Resesidan.se om sommaren
| |

SommarenSommaren är här! Utan tvekan känner vi av det. Och njuter!

När sommaren här hemma är som bäst är det inte mycket som slår det. Visst längtar man till de varma soliga dagarna där man nästan hela tiden tycker det är för varmt, men njuter av hettan som kommit…


Njutningen är som mest när man kan vara ute sent på kvällen och värmen har stannat kvar för att förlänga de sköna dagarna ännu mer. Det är en viss känsla att ha dessa ljumna kvällar, där man kan ta något gott att dricka ute, äta på altanen eller terrassen, bjuda hem vänner på en mysig kväll och annat som vi tar oss för då värmen är här!

Resesidan.se om sommarenAtt åka till sommarstugan blir mycket roligare när man vet att sommaren kommer att leverera och att man faktiskt kan spendera mer tid att vara ute och umågs än att sitta inne medans regnet silar ned från himlen.

Köp en rökpåse och lägg på grillen, det blir underbart god smak, räkor, lax, kyckling är några proteiner som vi testat att grilla! Bara lägg råvaran i en ugnsfast form, lägg den i rökpåsen, slut tätt och lägg hela paketet på grillen och rök! Mums!Avsluta med att dela några bananer på mitten, strö över socker och kardemumma, grilla på ett folie, när bananerna är varma, strö över lite Oboy eller liknande och servera med kall glass till! Smakar faktiskt supergott! Alla gillar det!

Och som en annorluna sommardryck så tar ni och gör lite Tinto de Verano, Sommarrött ( om man översätter från spanskan ).

1 flaska rött vin
2 apelsiner i klyftor
1 citron i klyftor
1 flaska citrondricka (går med sprite med)

Häll vin och citrus i en karaff, toppa av med citrondrickan tills det är fullt, rör om och servera i stora glas som är fyllda med is till bredden!

 

Njut nu sommaren så hörs vi snart igen!

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.