Resesidan.se tipsar
| |

Kolmården är Sveriges 8:e starkaste varumärkEvimetrix Swedish Brand Award har nu utsett Sveriges 20 starkaste varumärken, en lista där Kolmården hamnade på en 8:e plats, före varumärken som t.ex. Google, Volvo och Iphone.

För att bli nominerad som Sveriges starkaste varumärke räcker det inte att vara välkänd. Man måste vara omtyckt också. Evimetrix använder därför både omtyckthet och kännedom för att utse de starkaste varumärkena i respektive bransch.– Jag är oerhört stolt och glad att vi omnämns som ett av Sveriges starkaste varumärken. Ett starkt varumärke byggs upp på extremt många faktorer, såväl hårda som mjuka värden. Historia, utbud, kundlöften och bemötande för att nämna några. Ett varumärke är uppbyggt av förväntningar och ett starkt varumärke matchar eller överträffar förväntningarna och håller vad det lovar. Alla medarbetare som varje dag arbetar med Kolmården är delaktiga i den här utmärkelsen, säger Mattias Zingmark, marknadschef på Kolmården.

Sedan 2002 har varumärkesundersökningen Evimetrix Swedish Brand Award genomförts. Undersökningen är en av Sveriges största mätningar av attityder till olika varumärken. I år har drygt 6 000 slumpmässigt valda konsumenter uttalat sig om 500 varumärken i 35 branscher.

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

One Comment

  1. Hotellet har 213 rum, flera restauranger, nyrenoverad bad-, spa- relaxavdelning, konferensavdelning, nattklubb samt en stor barnavdelning med lekrum. I gruppen ingar nagra av Sveriges mest populara resmal; Grona Lund, Kolmarden, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.