Resesidan.se om att studera i Norge
|

Bli Känd och berömd som student i Norge 

 

Bli Känd och berömd och upplev Norge som student, låter det märkligt?

Många är det som lockas av att bli igenkänd och leva ett “glamoröst” liv. BI Norges Handelshögskola lockar just med detta när man söker nya studenter.

Fler och fler väljer att resa utomlands för att studera, det är ett bra sätt att få upp ögonen för andra länder och lära känna nya kulturer, smaker och få med sig upplevelser för livet. De flesta idag, från Sverige, reser till USA eller kanske Australien för detta.  Men nu ger sig Oslo in i kampen och studenterna, på riktigt!

Norge, som land är otroligt vackert. Det är få platser som erbjuder så storslagen natur som vad Norge gör. Just det dramatiska mellan land och hav, gör landet så speciellt. Topografin i landet gör även att det är ganska omständligt, om än fint, att resa i genom. Därav är inrikesflyget en viktig del av landet.BI Norges Handelshögskola är det som ligger bakom kampanjen, de kämpar idag om studenterna mot andra Europeiska städer som Milano, Rom och Paris. Många studenter vet inte så mycket om Norge eller Oslo, allt man kan göra, hur det är att bo där och allt kul staden kan erbjuda.

BI Norges Handelshögskola har under lång tid fokuserat på att skapa en bred och spännande internationell studentmiljö. Idag har skolan mer än 1800 studenter från 106 olika nationer i världen, och den siffran ökar stadigt.

Det studenten vinner, i form av pris, är att synas överallt i staden, på reklampelare, affischer, posters, reklam i tv och tidningar. Till och med skolans dryckesautomat kommer att få läskburkar med studentens namn  på.

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.