Varför jag föredrar Booking.com när jag bokar hotell 3
|

Varför jag föredrar Booking.com när jag bokar hotellLetar du efter det perfekta hotellet? Bokar du på nätet som oftast? Nu när semestern är i annalkande är det hög tid att boka upp hotellet så man inget missar. Jag bokar alltid via nätet och har provat de flesta bokningssidor och appar som finns. Nu har jag hittat min favorit: booking.com

Ibland tror man inte det kan vara sant. Som oftast har man haft otrolig tur. Men nu har jag i alla fall hittat, det jag tycket är det bästa, sättet som jag kommer att boka mina hotell på i framtiden. Det hela började med att leta boende i Miami, en plats som inte direkt är den billigaste när det kommer till boende, om man vill bo bra men inte flådigt och bättre än ett skjul. Det var nästan av misstag som vi både bokade Hotel Nautilus samt att vi använde oss av booking.com .

Det skulle visa sig att vår fyra dagars vistelse skulle bli nästan 1400:- billigare när vi bokade via booking.com. Och vi fick dessutom den så kallade “Resort FEE” gratis, det är en avgift som hotellen i Miami lägger på, per person och dygn för att man skall kunna använda handdukar vid poolen och få gratis internet. Denna avgift är bara töntig och kunde lätt bakas in i priset. Men nu fick vi den inkluderat och vi sparade 1400:- på vår vistelse. Dessutom var det möjligt att avboka 24 timmar innan ankomst och vi behövde inte heller betala något i förväg.
Varför jag föredrar Booking.com när jag bokar hotell 4Denna sida har visat sig vara billigast på de flesta resmål och haft samma förmåner som ovan, den är dessutom väldigt lätt att använda. Som oftast behöver man inte betala något i förväg, vilket är bra om man får ändrade resplaner. Dessutom kan man hitta så bra erbjudanden på booking.com som inte ens en del hotell kan erbjuda, som att frukost ingår, ibland sparar man upp till 200:- per person på det.

Vi gjorde en jämförelse med lite dyrare alternativ, ett hotell på Maldiverna. Vi valde då ett av de som är i mellanklass och kikade på en veckas vistelse. Hotellets egna sida sa det skulle kosta nästan 30.000:- för två personer och via booking.com skulle samma hotell och tidsintervall bli nästan 40% billigare.

Nyligen bokade vi Hotel Plaza i Västerås och fick där ett uppgraderat Deluxerum till samma pris som ett standardrum. Ingen förskottsbetalning krävdes och vi kunde avboka dagen innan, utan kostnad. Booking.com till och med skickade ett mail dagen efter och frågade hur min vistelse varit och jag kunde även göra en recension om jag så önskade över hotellet.

Plaza Hotel i Västerås håller på att renoveras och det kommer bli ett toppenhotell när allt är klart. Lobbyn är snyggt gjord, och matsalen/frukosten är ombonad och kul inrett med en mängd olika detaljer, avskiljare, gardiner mm. Ger ett sobert och fint intryck. Vårt rum var även det omgjort med vacker mörkt trägolv och nya möbler och tyger.
Varför jag föredrar Booking.com när jag bokar hotell 5

Det enda som drar ned betyget från att bli Full Pott, är att man inte tagit hand om badrummen. Det vi hade var ljust och fint, men trälister runt dörr har flagnande färg och har slått sig efter fukt på golv. Många kakelplattor var i så dåligt skick att ytan på plattorna krackelerat och lossnat, vilket ger ett ofräscht intryck. Vi var även uppe i Sky Bar och där har man mycket att göra för att få den i lika vackert skick som lobbyn, men som vi förstod det så är detta på gång snart.

Frukosten var toppen och superfräsch, det var rätt mycket folk när vi var där och det varma tog slut men fylldes på efter ett tag igen. Generöst att ha en mängd olika kaffemodeller att välja på och att göra våfflor är ju alltid rätt. Som helhet är vi nöjda med besöket.

Västerås har otroligt många bra restauranger och barer och det kommer vi täcka i ett annat inlägg här på Resesidan.se

Så om du skall boka hotell eller boende för din kommande semester, gå till booking.com och jämför! Jag lovar du hittar bättre pris där, klicka här =>

PS! Om du bokar via länken ovan så ger jag dig EXTRA Rabatt!
Du kan tacka mig senare!

 

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.