mauritius
Hotell,  Inspiration,  Sol & Bad

4 sköna resmål för jul & nyår

4 sköna resmål för jul & nyår 2021. Det är dags att boka nu, allt fler blir vaccinerade, flera länder öppnar sina gränser och bokningar för Jul & Nyår börjar nu att komma in till hotellen.

Flera som vi varit i kontakt med säger att de gärna vill resa iväg under Jul & Nyår i år. Många vill ta med sig familjen på en längre tur, eftersom man inte tidigare kunnat träffas, och ser nu möjligheten att vara tillsammans igen.

Det finns fynd att göra, om man är snabb på att boka. De flesta arrangörer idag ger även möjligheten att kunna boka av allt, utan kostnad, rätt nära inpå avresan.

All inclusive är ännu poppis och är ett superbra alternativ om man är många som skall resa tillsammans.
Ett av de många resmålen som är heta för årets jul- och nyårsresa är Seyschellerna. Ögruppen passar många och erbjuder både avkoppling och naturupplevelser iform av både snorkling och ö-luffning. Det tar cirka 14 timmar att flyga hit från Europa och man garanteras av kritvita paradisstränder att fylla sitt Instagramflöde med.

4 sköna resmål för Jul & Nyår
Seychellerna

4 sköna resmål för jul & nyår
4 sköna resmål för jul & nyår

Till Seychellerna kan man resa med Club Med, som har en Eko-vänlig resort på en privat ö. Sainte Anne ligger inom en marin nationalpark i hjärtat av Seychellerna, och den enda resorten som finns på ön är eko-vänliga Club Med Seychelles. Här kan både barn och vuxna leva ut sin inre äventyrare under en semester i harmoni med naturen.

Mauritius ännu ett skönt restips för Jul och Nyår

Isle aux Cerfs

Mauritius är en vacker och frodig ö. Här kan man njuta av underbara stränder, kristallklart vatten och supergod mat. Maten hämtar inspiration från både Indien och Afrika och här blandas både starkt och mustigt. Mauritius har en otroligt vacker natur och en av mina favoritplatser på Mauritius är Isle aux Cerfs, en lagun på norra sidan, som är otroligt vacker.

På Mauritius finns många fina lyxhotell men det finns faktiskt hotell som är överkomliga och inte är så dyra att man måste spara i flera år för att kunna åka hit. Ett sådant hotell är La Pointe aux Canonniers. Åker man utanför högsäsong kan man bo här för cirka 10.000:- per person, med All Inclusive. Resa hit under Jul & Nyår landar på cirka 25.000:- per person. Här kan ni läsa om roliga aktiviteter man kan göra på Mauritius

Mexiko, Riviera Maya

Mexiko, Resesidan

Ett annat restips för Jul och Nyår är Mexiko. Mexiko börjar bli en klassiker för många européer precis som det är för nordamerikanerna. Resan till Mexiko är inte längre än till Seychellerna och Mauritius och det är lättare att ta sig dit med.

Här kan man bo på bland annat de fina Iberostar Resorten. Likt många anläggningar har de förmånliga priser och rum för familjer och större sällskap. Världens näst största korallrev finns här och hotellen har en massa roliga aktiviteter.
Här kan ni läsa mer om Iberostar Paraiso Beach

Ett mycket bra alternativ om man vill ta med sig många utan att helt ruinera sig. Och vem gillar inte mexikansk mat och ett par kalla margaritas?

Jamica, 5 stjärning på Jmaes Bond ön.

Iberostar har tre hotell på Jamica. En av de större och mer anpassat för familjer är Iberostar Selection Rose Hall Suites. Ett 5-stjärningt All Inclusive hotell där det kryllar av aktiviteter för alla familjemedlemmar. Här finns över 12 stycken restauranger och barer, pooler och strandaktiviteter.

Jamaica Iberostar Resesidan

Solsken och härliga bad och en och annan romdrink är att vänta när man är på Jamaica. För den som vill se och göra lite mer saker än bara vara på stranden så finns det en hel del att hitta på här.

Se lite tips på saker att göra här.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.