Att resa och uppleva förgyller livet 1
Inspiration

Att resa och uppleva förgyller livet

Det är mycket som har hänt sedan de första charterturerna gick av stapeln på 60-talet. Moderna flygplan förkortar restiden rejält och det som innan kunde ta evigheter att komma fram till nådde man på ett par timmar.

Som ni kanske känner till blev Mallorca en populär ö, det var hit som charterresorna gick första gången. Sol och värme gav mersmak åt oss svältfödda, soldyrkande skandinaver och resmålen ökade snabbt. Svenska familjer började nu spara för en semesterresa och alla i familjen blev inblandade i sparandet samt vilket resmål man skulle åka till.

Idag är det inte bara resmål som lockar oss att resa. Många hotell har i sig själva blivit ett resmål. Förut var det få förunnat att kunna resa till exklusiva hotell eller resorts där man bodde lyxigt och fint. Idag är konkurrensen högre både bland researrangörer och hotellen.

Hotell är idag så mycket mer än ett rum med ett par sängar i. Koncepthotell finns av många olika slag och idag förväntar sig många mycket mer av ett hotell än bara sängar, frukost, bar och matsalar.

Det skall vara design, lyx, annorlunda lösningar, bad och dusch mitt i rummet. Palacio de Villapanés är ett häftigt designat hotell, kika på bilderna nedan.

736577-palacio-de-villapanes-a-seville-a-spain

736579-palacio-de-villapanes-a-seville-a-spain

736582-palacio-de-villapanes-a-seville-a-spain

736584-palacio-de-villapanes-a-seville-a-spain

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.