Bokrean 2021 - här kan ni bläddra bland böckerna | Resesidan.se 3
Inspiration,  Kultur och Historia

Bokrean 2021 – här kan ni bläddra bland böckerna | Resesidan.se

Normalt sett så här års brukar jag börja köpa sommarböcker, något att läsa på semestern och de kommande resorna. Och nu är det väl dags igen, Bokrean 2021 börjar snart. Ta en förhandstitt på utbudet!

Bokrea 2021

Jag vill läsa spännande böcker, inte nödvändigtvis deckare eller en krimbok, men på något sätt lite action/spänning. För många år sedan var jag helt fast i att läsa Christian Jacq och hans romaner som utspelar sig i Egypten och i den Faraonska världen. Jag älskade dem böckerna men det kanske med berodde på att jag hade jobbat just där, och visste hur det såg ut när de rörde sig bland tempel och palats. Väldigt bra var dem i alla fall.

En av nätsidorna som säljer böcker, Adlibris, har man nu satt igång en tjuvstart av bokrean. Det som är bra är att man kan förboka böcker, till riktigt bra priser. Gillar ni Hans Rosenfeldt så ska ni passa på nu, Hans Rosenfeldt på Bokrean brukar gå åt som smör i solsken.

Pocketböcker för 35 kronor på Bokrean 2021

Ja ni läste rätt, det är tid att fynda! 35:- är ju nästan som gratis. Pocket är ju det jag i alla fall tar med när jag ska ha strandböcker eller läsning under semester. En av mina favoriter, för att läsa om spänning är Ahnhem. Jag kan absolut inte lägga ifrån mig hans böcker när jag väl startat. Oftast går det åt en kanna kaffe när jag är på det humöret. Nu finns hans böcker att köpa för bara 35:-.

Här hittar ni alla pocketböcker som är till kampanjpriser på Bokrean 2021 

Extremisten, här blir det spänning på ett annat sätt. Att få ta del av en för mig, främmande värld, med högerextrem terrorism, våld lögner och svek.

Extremisten Bokrean 2021

Boken är en av många otroligt intressanta biografier som finns med på årets Bokrea. Här finns läsning om kända Youtubers till politiska personligheter och berättelser från tragiska händelser som krig.

Här kan ni botanisera i alla biografier >

En annan kategori av böcker jag handlar är kokböcker. Det börjar verkligen bli fullt nu men när det kommer ut något nytt så kan jag ju inte låta bli att handla. En av mina favoriter är Jenny Warsén. Inspirerande böcker, lättlagat och gott och en massa nya rätter som jag inte annars skulle gjort. Jennys Tonkatsu är en av de godaste jag ätit.

Så passa på nu och gör inköp för resten av året och njut av en riktigt god bok. Här hittar ni böckerna på Bokrean 2021 >

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.