Ett besök i världens största shoppinghus, Alibaba Express 3
|

Ett besök i världens största shoppinghus, Alibaba Express

Nu när man inte kan resa som man brukar göra får man göra utflykter på annat sätt. Ett är att se härliga reseklipp på Youtube, eller om man själv har filmat från sina resor. Mycket finns online, jag har gjort ett besök i världens största shoppinghus.

Ett besök i världens största shoppinghus, Alibaba Express 4

Nu när man inte kan se sig om som man brukar får man nöja sig med minnen. Foton på Instagram eller i telefonen, digitala medier överlag är överlägsna idag att använda. Det är ju med kul att kunna dela foton i realtid med varandra. 

I Florida finns en av världens största köpcenter, Saw Grass Mills. Här kan man shoppa i dagar om man så skulle vilja och önska. Runt om i landet finns flertalet stora köpcentrat, amerikanerna älskar ju att shoppa.

Shoppinghus i Sverige

Runt om i Sverige finns det fler shoppingmeckan att besöka, mest känt är väl Gekås i Ullared, finns det någon i Sverige som inte varit där? Ett annat känt shoppingcenter är Vingåkers Factory Outlet. Här handlar man mer kläder och kläder av kända märken. Strax utanför Stockholm ligger Stockholm Quality Outlet, en mängd butiker i ett köpcentra som är utomhus. Det vill säga, varje butik har egen entré från gatan. 

Online finns ju en hel del att handla, det ser man ju bara på reklamen på TV.

Världens största shoppinghus

Vill man handla online och göra riktigt bra fynd, då skall man besöka, kanske, världens största shoppinghus, online. Ali Express säljer allt man kan tänka sig.
 Över 150 miljoner användare finns på Alibabas plattformar runt hela världen.  Alibaba Express är en av de mest besökta siterna på Internet tillsammans med systersidan Tabobao, som är en köp och sälj-sida, likt e-bay.  Taobao är en av världens 20 mest besökts sidor.

Här kan ni se en film om hur det är på Campus till Alibaba Express, där det mesta är digitaliserat och här jobbar över 15000 personer. Kul att få se hur det ser ut på insidan.

Teknik och kosmetik är på toplistan

Om ni aldrig varit inne på deras shoppingsida, så förbered er på ett överflöd av produkter. För några år sedan var det rätt kass kvalitet på det som såldes men allt eftersom sidan växte så blev allt bättre. Mobilskal och tillbehör är några av de mest eftersökta produkterna tillsammans med olika skönhetsprodukter, som hudvård och kosmetika

Ett besök i världens största shoppinghus, Alibaba Express 5

 

 
Här är några linkar som kan vara av intresse att utforska:

Kanske Julklapparna finns här?

 Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.