Zakynthos

GetYourGuide gör resan liten enklareNär man väl bestämt sig för att åka iväg någonstans är det dags att börja planera lite vad man skall ta sig för. Speciellt om det är första gången som man besöker platsen man åker till.

Ibland är det rätt kul att bara strosa runt på egen hand och upptäcka men allt för många gånger har jag kommit fram till resmålet och sett något jag vill göra och det har då antingen varit slutsålt eller långa köer som aldrig verkar ta slut.

Jag var på väg till San Francisco för några år sedan och självklart ville jag till Alcatraz, men alla biljetter var slut för de kommande tre dagarna, det kändes lite kymigt att missa det när man ändå var så nära.

Nu finns något som kallas för GetYourGuide på nätet. Det är helt enkelt en superservicetjänst, där man på förhand kan boka entrébiljetter, guidade turer, utflykter, matprovning i Italien och en hel del annat praktiskt.Nu slipper man köa i timmar för att komma in i Vatikanen och man sparar även pengar genom att köpa biljetter innan. Till exempel så kunde vi komma förbi den långa kön in till Kolosseum i Rom för vi hade biljetter innan.

Här är deras mest populära upplevelser just nu:

  1. London: Harry Potter  
  2. Dubai: Öken Safari
  3. Rom: Rundvandringar
  4. Island: Delfin- och valskådningsturer
  5. Prag: Konserter och opera

Det som är lite kul med sidan är att om man skall till en stad eller plats för första gången faktiskt kan få lite nya idéer om vad man kan göra. Även om man varit 10 gånger i New York så hittar man lite nytt och spännande på GetYourGuide.

Här är några av deras populäraste länder:

  1. Italien
  2. Tyskland
  3. Storbritannien
  4. Frankrike
  5. USA

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.