Resesidan.se om att Go Bananas
|

Go Bananas och fira Julen på Karibiskt sett

Happy Tammsvik är hotellet som vågar sticka ut. Nu tar man steget ännu längre och väljer att fira in Julen på ett Karibiskt sett…

Glöm att som har med sill, Janson och andra frestelser att göra. Nu är det dags att tänka nytt och galet så varför inte Gå helt bananas och det var ju precis det som Happy Tammsvik tänker göra.

12/13 2015 smygfirar man in julen med Happy Tammsvik Goes Bananas! Det blir Party i Karibisk stil där smak och dryck inspireras av den Karibiska övärlden.
Det är inte bara maten, som för övrigt kommer att serveras Family Style, utan även dryckespaketen som bli annorlunda med rom som en utav byggstenarna.
Cuba Libre, Daiquiri och andra cocktails kommer att serveras under kvällen.

Middagen, som blir smakrik med kreolska inslag serveras i grytor vid borden. En del hetta utlovas…Det blir dansuppvisning, DJ och Partaj.

Happy Tammsvik har redan genomfört en rad nytänkade evenemang, som Happy Hamburger Week, där en av dagarna är hotellets hemlagade hamburgare. För barnfamiljer fanns möjligheten att bada innan maten i den uppvärmda inomhus poolen. I augusti 2015 hade man även Carolas avslutande konsert av hennes sommarturné.

Om du med vill Go Bananas så kan du boka din plats här >Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.