Resesidan.se om Gran Canaria
Inspiration

Gran Canaria – allt du behöver veta | Resesidan.se

Gran Canaria – allt du behöver veta. Här är vår snabbguide till detta populära resmål.

Holmarna i Atlanten håller i sig år efter år med att vara svenskarnas populäraste vinterresmål och det kommer nog så fortsätta under lång tid framöver.

Resesidan.se har tidigare skrivit om dessa öar och vi har även träffat Tony som arbetat och bott där under många år. Anledningarna att resa hit är lika många som turisterna och vi har här sammanställt några bra guider över Gran Canaria som vi hittat på nätet.
Gran Canaria - allt du behöver veta

Gran Canaria – allt du behöver veta

Kanarieöarna.nu är en hel websida om Kanarieöarna. Här finns naturligtvis en massa bra läsning för den som skall till Gran Canaria. Sidan visar allt från dagsaktuellt väder, till tips om de olika områdena på ön och vad man kan göra för aktiviteter. Detta blandas upp med möjligheten att kunna ladda hem en karta över området, kolla flygtiderna och även delta i forum och chatta med andra.

Kanarieliv.se är Gran Canarias Svenska Nyhetsportal. Här finns allt man kan tänkas vilja veta om Gran Canaria och lite granna till. Hur man exempelvis köper ett hus där och flytta dit till mängder av tips på utflykter, kultur, historia och bra och intressant fakta om Gran Canaria

Carros Ungar En härlig blogg om hur det är att faktiskt leva och bo på Gran Canaria som en stor familj. Caroline bor där med 4 barn. Det är en varm och inspirerande blogg med många fina foton och här finns även en kategori som just heter Gran Canaria. Läs om vardagen och få även många sköna mattips!

Two Dreams Gran Canaria är en kul blogg att läsa, här möter vi Annica Johansson som har lämnat Sverige för att söka dröm och framtid på Gran Canaria. Annica berättar om livet på ön och hur det är att flytta till något nytt och  främmande och dessutom starta en restaurang. Mycket glädje och hög mysfaktor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.