Nya Happy Tammsvik tar humorn på allvar 1
Hotell,  Inspiration

Nya Happy Tammsvik tar humorn på allvar

Happy Tammsvik

Nya Happy Tammsvik tar ett avsteg från alla branschtraditioner och öppnar för gränslös kreativitet. Och ger alla förutsättningar för roligare möten.

Happy Tammsvik är ett namn som får de flesta att dra på mungiporna. Och drivkraften i arbetet med att relansera varumärket Tammsvik har varit energi, glädje och kreativitet.

– Det är alldeles för få företag som tar humorn på allvar. För det är först när du har roligt som det kan bli riktigt bra resultat. Det är med glädje kreativiteten kommer och det är då man vågar tänka fritt och tänka stort, säger Göran Adlén som tillsammans med Tanja Brandin drivit varumärkesarbetet.

Varumärkesarbetet som pågått det senaste halvåret har varit en kreativ process där alla medarbetare varit delaktiga genom samtal, personliga intervjuer och workshops.
pool

– Det har varit grundläggande att alla ska känna sig bekväma med Happy-tankesättet och att det ska genomsyra allt som sker i det dagliga arbetet; värdskapet, på bokningen, i köket, i restaurangen och i receptionen, berättar marknadschef Tanja Brandin.

Nya Happy Tammsvik är en mötesplats utan andra begränsningar än mötesgästernas egna önskemål. Konkret handlar det om ett stort utbud av flexibla mötesmiljöer med detaljer som skapar glädje och ett värdskap med öppet sinne.

– Här är allt möjligt, oavsett om man vill sitta i saccosäckar eller bollhav, ligga på yogamattor eller springa i hinderbana. Om man vill mötas inomhus, utomhus eller i eget hus. Genom att ge förutsättningarna väcker vi gästernas egen kreativitet, säger Ulrika Bergström, hotelldirektör på Happy Tammsvik.

Det nya varumärket ger avtryck i en ny färgsprakande grafisk profil, nytt namn, en ny värdegrund och en ny logotype men framförallt kommer gästerna att märka det i varje besök. I färgsättningen och möbleringen i mötesrummen, i annorlunda dofter, smaker och former. I annorlunda detaljer som lockar till leende. Och hos alla de nytänkande människor de kommer att möta.

-Vi använder oss också av olika ambassadörer för att förse våra gäster med nya perspektiv och ny kunskap. För att föra in humor i mötet krävs seriösa metoder, avslutar Ulrika Bergström.

roligare_moten

Mötesplatsen som tar humorn på allvar. Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor. Med sina många och annorlunda konferenslokaler, 105 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för roligare möten och minnesvärda kickoffer. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuds möten i exklusiv avskildhet i egen villa. Tempererad utomhuspool året om, gym, bastu, relax och ett stort öppet lantkök gör denna pärla till något alldeles extra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.