Resesidan.se bloggar om fotobok
Inspiration

Reseminnen i snygga format

Idag i den digitala världen så är det alltför många som fotar och aldrig riktigt ser på sina bilder mer. De finns i mobilen för det mesta och många är det som har ett par tusen bilder där. Kommer ni ihåg diabilderna? Vilka färger det alltid var på dem. Bilderna sågs ju med i större format och det med kanske gjorde att bilderna var så fina. Det är skillnad att se en liten bild i en telefon än att ha en papperskopia i handen, eller som nu, när man kan göra snygga fotoböcker som minne från resan.

Fotoklok.se är en site där man kan få supersnygga fotoböcker, glamiga som  en Coffee Table Book. Med ett par snabba klick så är hela minnesboken klar. Här är det fantasin som sätter stopp för hur du vill att det skall se ut. Sen kan man även blanda hej vilt med sina bilder, kanske bara sätta ihop “High Lights” från sina resor, eller ännu bättre en bok med de sämsta bilderna man tagit, kanske på en och samma person. En perfekt present!

Många är det som även gör snygga böcker över speciella tillfällen som bröllop, 50-års festen, barndopet och studenten. En sak är säker, det är roligare att dela med sig av exempelvis ett reseminne när man tillsammans kan sitta och titta på bilderna.

Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.