Europa, Hotell, Inspiration

3 Resmål för barnfamiljer, All Inclusive med Club Med, som det skall vara.Varför inte låta nästa familjesemester gå till någon solig strand i Europa? Vi tipsar om 3 resmål för barnfamiljer.

Från den vackra Atlantkusten i Portugal till de spektakulära landskapen och rika historiska kulturarven i Spanien via den enorma övärlden i Grekland – det finns så mycket fantastiskt att upptäcka på små avstånd från Sverige.

Club Med har blivit lite av en specialist på resor med barn, runt om i världen. Man erbjuder alltid det lilla extra för en lyckad semester för både barn och vuxna.

Vill du bo lite bättre, ha en högre standard och njuta mer av din semester? Då kanske Club Med kan vara arrangören för dig.

På alla resmålen finns fantastiska barnklubbar, dessa är indelade i olika åldersspann där de riktigt små, 4 månader – 23 månader har en egen klubb och man kan vara ända upp till 17 år, i översta klubbgränsen.

Club Med har satt stor vikt vid att ha rätt personal med rätt träning, så att barnen just får den bästa semestern någonsin.

För de lite äldre “barnen” fokuserar man på att göra det allra bästa. Här serveras gourmetmat både till frukost, lunch och middag.

Eftersom anläggningen är All Inclusive så har man tillgång till bar med kalla drycker i stort sett dygnet runt.

Utöver detta så har man en mängd sportaktiviteter, både till land och havs, som är inkluderat i priserna och många anläggningar har även kvällsunderhållning3 resmål för barnfamiljer

Alla i ett familjerum

Även om ni är en större familj så har man plats för er, många av de smarta rummen är ihopkopplade så man kan vara sex personer som bor tillsammans. Rummen är anpassade för barnfamiljer och har just de bekvämligheterna man behöver för en semester.

Vill man så finns det även rymliga och fina sviter att bo i.

3 resmål för barnfamiljer, härliga resmål på små avstånd

Club med finns som sagt över hela världen, man har även satsat på en anläggning på Maldiverna.  Men man behöver inte resa så långt för att ta del av deras härliga anläggningar.

Club Med finns bland annat i Portugal närmare bestämt, Da Balia, på Algarvekusten. Det här hotellet ligger på en klippa, precis ovanför havet och stranden. Magiskt vackert och passar både för golf och avkoppling.

I Grekland på ön Euboia, finns Gregolimano. Resorten ligger precis på strandkanten med det underbara turkosa havet. Här kan man med fördel hålla på med vattensporter innan man drar sig tillbaka till resorten på eftermiddagen för lite härlig familjetid.

I Italien intill Etna ligger Kamarina Hotel, här kan man flanera utmed Sicilianska gator och torg, historiska sevärdheter blandas med underbar natur. Det lokala köket är ett av landets bästa!

3 Resmål för barnfamiljer, All Inclusive med Club Med, som det skall vara. 2

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×