Inspiration

5 otroliga Amazon-fynd till resanNedan listar jag Amazon-fynd jag hittat som passar för alla som gillar att resa. En del saker är faktiskt väldigt fiffiga!

Här följer några fynd jag har hittat på Amazon som passar bra till resan. Jag har personligen köpt en del saker från Amazon och jag har varit nöjd med det som jag har fått. Det har stämt med vad man har visat på sidan.

Så här kommer ett par tips som kanske kan passa dig med!

Flaskskydd för vinflaskor

Att köpa med sig vin hem eller ta med sig ut på resan är faktiskt något jag gör för det mesta. Framför allt under en semester i Spanien, som i min smak har de bästa vinerna. Det är kul att gå in på en supermarket och kika på vad som finns och fynda lite goda viner. Det gör ju inget heller att man då och då kan hitta kanonviner för under 60 kronor.

Att ta med sig vinet hem har ju alltid varit en historia i sig, jag har packat in flaskorna i gamla strumpor, kalsonger och t-shirts och lagt i plastpåsar, ifall de skulle krossas eller gå sönder. Men det var innan jag hittade flaskskydden nedan.

Nu är det bara att lägga dem i det dubbelstängda plastskyddet och säkert ta med sig dem hem igen!

5 otroliga Amazon-fynd till resan 1


Flaskskydd

Nu är det enklare att ta med sig vinflaskor, eller andra flaskor på resan med detta fantastiska flaskskydd. Den inte bara skyddar flaskorna men är helt täta om olyckan skulle vara framme och innehållet skulle läcka ut.

Packpåsar för resväskan

Tänk att jag har varit så skeptisk innan till detta, känns som det varit onödigt och krångligt. Jag fick till och med dessa packpåsar för många år sedan men då gav jag bort dem… dum som jag var. Man tror det kanske inte men man får mer plats och dessutom lättare att hitta och man vet direkt vart saker finns.

Nu behöver jag inte lyfta bort en massa kläder och skor för att komma åt badbyxorna för jag vet precis i vilken packpåse jag har lagt ned dem. En superbra investering helt enkelt!

5 otroliga Amazon-fynd till resan 2


Packväskor för din resväska

Nu är det slut med stökiga resväskor och innehåll man inte hittar. Allt packas ned i olika småväskor som sedan läggs i resväskan. Ordning och reda och man vet precis var allt finns. Dessutom blir det perfekt att organisera smutstvätten till hemresan i!

Sandskydd för härliga dagar på stranden

Jag verkligen älskar en fin strand och på Lefkas i Grekland finns några av världens finaste stränder. Men det jobbiga med stränderna blir ändå sanden, hur konstigt det än låter. Jag har länge letat efter något skydd att kunna ta med sig så att inte badhanddukar blir sandiga när man ska lägga sig ned och när man har badat och är lite våt så blir handdukarna ofta ännu mer sandiga. Ett Amazon-fynd att kolla extra på!Med detta sandskydd kan hela familjen eller alla vännerna få plats och man minimerar sandkontakten till 100%. Och man tar inte bort känslan av att ligga på stranden för man känner sanden genom den tunna duken. Helt perfekt om du frågar mig!

5 otroliga Amazon-fynd till resan 3

Sandskydd

Äntligen kan man få en dag på stranden utan att ta med sig sanden hem. Minimera även risken att handdukar och kläder blir sandiga och grusiga. Passar för hela familjen eller kompisgänget.

Sandscreen, Ta bort sand från händer och fötter med denna påsen

Detta är kanske det bästa, ett Amazon-fynd alla borde se! Om man har det finna sandskyddet ovan måste man ju även ha denna Fantastiska! produkt. En liten påse som tar bort sand som fastnat på fötter, ben och händer. Man bara gnuggar lite på påsen för att aktivera den och sedan för man påsen över kroppsdelar som har sand och all sand försvinner!

Magi i en påse med andra ord! Sandscreen tillsammans med Sandskyddet och man har en fantastisk sandfri dag på stranden!

5 otroliga Amazon-fynd till resan 4

Sandscreen

aldrig mer sand i skor eller strumpor, ingen sand in i bilen eller sommarstugan eller hotellrummet. Sandscreen tar bort sanden på ett naturligt och skonsamt sätt.

Vattentäta fodral till mobiler

Nu är det slut på att glömma bort att ta ur mobilen från fickorna innan man går och badar eller tappar telefonen i sanden och repar. Men Syncwire får man ett kanonskydd både mot vatten och sand.

Den är såpass bra att man faktiskt kan simma under vatten och filma och fota och få riktigt bra bilder.

5 otroliga Amazon-fynd till resan 5

Vattentäta fodral

Nu finns det snygga vattentäta fodral för mobiler. Det gör inte något om man glömmer att lägga bort mobilen när man går och badar, detta fodral skyddar din mobil både mot vatten och sand.

Som ni ser så är detta bara ett axplock av allt spännande som man kan hitta på Amazon. Klicka här för att spana in andra prylar, man vet aldrig vad man kan komma att behöva!

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×