Årets Julklapp? 1
Inspiration,  Hotell,  Sverige

Årets Julklapp?

Vad blir årets julklapp? Många är det som tror att “umgås” blir klappen man delar ut till varandra. Kanske en hotellvistelse, det tror i alla fall Country Side Hotels med.

 

Ett stämningsfullt julfirande utan krav i en vacker lantlig miljö – så kommer julen att se ut för de som valt att hoppa på trenden att fira jul på landet. Countryside Hotels, som samlar 38 natursköna hotell runt om i Sverige, ser över 80 procent fler sökningar och har redan fullbokat på jul- och nyårsafton.

– Våra medlemshotell har redan väntelistor med gäster som vill fira jul på landet, säger Anna Övergaard på Countryside Hotels.

I mitten av november dukar hotellen upp sina julbord och erbjuder dig som gäst allt från traditionella bufféer, till stämningsfulla julmiddagar vid sittande bord. Och även om efterfrågan är stor så har hotellen fortfarande en god kapacitet på vardagarna.

Årets Julklapp

Årets Julklapp inklusive allt?

För den som vill låta bilen stå finns möjligheten att boka ett julbordspaket och stanna över natten. Skulle helgerna vara fullbokade erbjuder hotellen i år fler övernattningar mitt i veckan.

Den som hade sett fram emot att fira julafton på ett lantligt hotell bör inte heller misströsta.

– Mitt råd är att boka in en vistelse några dagar innan jul, och passa på att njuta av en stämningsfull mini-julafton i lugn och ro, säger Anna Övergaard marknadschef på Countryside Hotels.

Countryside Hotels är den största och äldsta sammanslutningen privatägda hotell i Sverige. Kedjan startades 1983 och idag består medlemmarna av särskilt utvalda hotell av hög kvalitet, spridda över de vackraste delarna av Sverige.

Läs om alla deras hotell här > www.countrysidehotels.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.