20 saker att göra i Miami
|

Boka billigt hotell och flyg till Miami i vinter



miami



Att boka resan via nätet blir mer och mer populärt. Idag kikar även “vanliga” charterbolag på möjligheten att mer och mer kunna skräddarsy sin egen resa. Man väljer reslängd, hotell, transportsätt med mera helt själv, allt efter eget tycke och plånbok.

För den som har tiden och ork så finns det möjlighet att fynda bra och billigt, om man letar runt lite granna och kan tänka sig att boka direkt man hittar något. Vi valde att leta på Miami, ett bra resmål, bra hotell, lätt att vara och prisvärt att gå ut och äta, shoppa och vara turist.

Snabbt var vi inne på olika hotellsiter för att hitta boende och för att kunna jämföra. Men till vår förvåning så var det inte billigast att gå in på någon av de större bokningskanalerna på nätet som hotels.com, expedia.com eller liknande utan vi hittade bästa pris på hotellets egna hemsida.

Beacon South Beach, framför allt för det har ett perfekt läge på Ocean Drive, nära strand, nattliv och restauranger. Hotellets hemsida hade erbjudande att om man bokade flera nätter på hotellet så fick man mer rabatt. Vi provbokade 4 nätter 1-5/9 2014 och fick en totalsumma på ca 3500:- för två personer. Samma hotell på en av de större bokningskanalerna var 1500:- dyrare för samma period.

Sedan började vi leta flyg och där blir det lite knepigare, man måste välja mellanlandning någonstans på ut- och hemresan från Sverige. Air Berlin flyger till otroligt många destinationer och skall vara “lågpris” när man vill flyga långt. Förvånade blev vi dock när resan från Stockholm via Berlin till Miami på deras sida var ca 1600:- dyrare än samma resa vi hittade på Supersavertravel.se

Resan skulle kosta ca 9200:- för både flyg och hotell i Miami 4 nätter. Närmsta konkurrent där allt var bokningsbart på en och samma sida var Expedia.se och där skulle resan landa på ca 900:- dyrare. Dock var det ett specialerbjudande som bara gällde någon dag. Annars hade vi landat på cirka 1900:- dyrare via vanliga hotel och flygbokningssidor.

Här bokade vi hotellet – Beacon Hotel 40% OffBoka billigt hotell och flyg till Miami i vinter 2

Här letade vi flygpriser: http://www.supersavertravel.se/

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.