Blir det du som kommer på namnet till Tallinks nya fartyg? 3
Inspiration,  Kryssningar,  Restips,  Weekendresor

Blir det du som kommer på namnet till Tallinks nya fartyg?

Tallink Grupp har i dag lanserat en internationell namntävling för dess nya höghastighetsfartyg, ett bygge som drar igång vid Rauma skeppsvarv i Finland tidigt nästa år.

Höghastighetsfartyget, ett systerfartyg till gruppens senaste fartyg, Megastar och kommer att stå klart i slutet av 2021 och levereras till Tallink Grupp i januari 2022. Det nya fartyget kommer att trafikera rutten Tallinn – Helsingfors, med frekventa avgångar mellan huvudstäderna i Estland och Finland.

Kontraktet för byggandet av det nya fartyget undertecknades av Tallink Grupp och Rauma Marine Constructions i april 2019 och nu vill Östersjöns största rederi hitta ett namn till fartyget innan bygget inleds under början av 2020.

Alla över 18 år kan delta i denna internationella tävling där man bland annat kan vinna en unik möjlighet att resa med fartygets jungfrufärd i januari 2022.

”Våra fartyg är som familjemedlemmar för oss – för våra anställda, kunder och fartygsentusiaster runt Östersjön men även globalt. Att namnge en ny familjemedlem är ett stort ansvar, men även en stor ära. Av just den anledningen vill vi erbjuda en möjlighet till alla där ute, äran att få namnge Tallink Grupps nya fartyg som är designad för att bli en föregångare inom modern, innovativ och grön sjöfart”, säger Paavo Nõgene, VD för Tallink Grupp.

Tävlingen pågår från och med idag (2/8/2019) och namnet på det nya fartyget kan föreslås i ett formulär på Tallink Grupps webbplats www.tallink.com/competition

Tävlingen pågår till och med 31 augusti 2019 och det vinnande namnet kommer att väljas av företagets styrelse i slutet av september samma år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.