Bra reseguider för Familjeresan 1
Inspiration,  Städer,  Weekendresor

Bra reseguider för Familjeresan

Idag börjar resandet för många redan som spädbarn. Flera små har hunnit med både fler länder och
kontinenter innan de fyller ett år än många vuxna gör i hela sitt liv.

Resa med Familen

Föräldrar med unga barn väljer allt mer att se och upptäcka delar av vår värld som inte bara är relaterat till sol och bad. Redan i tidig ålder så sticker man iväg till Rom, London, Miami och andra intressanta städer. Många är det som packar med sig allt och åker iväg på längre strapatser där barnvagnar inte helt är anpassat efter staden, som tillexempel Bangkok. Höga trottoarer, intensiv biltrafik och miljoner med människor.

Intresset för kortare resor och weekendresor ökar bland småbarnsföräldrar och en helg till London är poppis. Andra städer som ligger i topp på reslistorna är både Paris och New York.  Första Klass Familjeguider har tagit fram en mängd olika reseguider för hela familjen med tips och förslag som passar alla medlemmar. Fokus blir naturligtvis mer på det som är anpassat för de små familjemedlemmarna men här hittar man även tips på de vanligaste sevärdheterna i städerna.

Böckerna är lättlästa, informativa och skrivna på ett nyfiket sätt. Perfekt litteratur att läsa inför semestern för både stora och små

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.