Resesidan.se - fynda nu
Hotell,  Inspiration

Fynda resor nu

Resesidan.se - fynda nuHar du ledigt stora delar under januari och februari och inte har några planer? Då kan du fynda resor billigt.

Det är fördelen om man tagit långledigt när andra inte är lediga eller har ett flexibelt arbete, för då kan man göra stora fynd på resor nu! Apollo.se har bland annat superbillig resa till Kuba, två veckor för dryga 12000 kr och då är det All Inclusive! Det går nästan inte att åka billigare än så här!  Bilden ovan är från Arenas Blancas i Varadero på Kuba. Läs mer om detta spännande resmål på vår sida, vi har en artikel om Havanna och om drinken daiquiri som kommer från Kuba.

Vill man vara lite mer “äventyrlig” så letar man själv efter bästa priser, och det kan ge resultat det med. Bravofly.com söker upp bra priser på flyg, vi provade Arlanda till Las Palmas och fick många bra alternativ. Boende sökte vi via Hotels.com och här var det många hotell som lämnade allt mellan 15-30% rabatt.

För något år sedan hade vi turen att få resa och boende i Hurgadha för 5000:- på Sheraton Resort, så om man bara vill och letar runt lite så finns fynden där.

Lycka Till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.