Reseisdan.se tipsar om Golfresor
|

Golfresor för allaDet är många som nu sitter och drömmer om att golfsäsongen skall starta. Det finns golfresor för alla olika smaker och inriktningar och ibland blir det kanske lite svårt att hitta rätt resa.

Reseisdan.se tipsar om GolfresorVill man spela golf året runt så behöver man som oftast lämna Sverige  när det är som kallast och mörkast. Golfresor till hela världen anordnas av bland annat Tee Time Travels som samlar företag som arrangerar golfresor i Europa men även till USA och mer exotiska Marocko. Tee Time Travels underlättar i sökandet av en bra golfresa och skulle man inte hitta det man söker kan man enkelt skicka en egen förfrågan.Ett av våra favoritresmål för golf är Portugal och då i synnerhet Lissabon. Både landet och staden har så mycket att visa upp. Man äter och dricker dessutom gott här.
Lissabon har många härliga golfbanor i sin närhet, några vindpinade av Atlanten, andra vackert belägna bland tallskogar. Utanför Cascais ligger det mycket omtyckta Quinta Da Marinha Golf Resort.  Vackert område med förstklassigt boende. Klicka här för att läsa mer om denna anläggning >.

Läs mer om Lissabon på Resesidan. Resesidan.se har även ett intressant inlägg om några av världens bästa och populäraste golfbanor, klicka här >.

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.