Resesidan.se om Hilton
Hotell,  Städer

Hilton kör Flash Sales Rea på hotell

Hilton Hotels är en gammal och anrik hotellkedja med anrika hotel. Ett av de mer kända är Fountain Bleu i Miami som bland annat Frank Sinatra en gång i tiden varit inblandad i.

I Sverige finns Hilton Representerar i en stad, Stockholm, med hotellet Hilton Stockholm Slussen. Som namnet avslöjar ligger hotellet vid slussen, precis mellan Gamla stan och Södermalm.

Hilton Hotels finns över hela världen och har många härliga hotell. Några av guldkornen hittar man i Bora Bora och på Maldiverna, men även i många storstäder världen runt.

Det många inte känner till att i hotellfamiljen så ingår många andra hotellvarumärken, en del mer kända än andra. Waldor Astoria i New york, DoubleTree Hotels och Conrad Hotels, bara för att nämna några.
Resesidan.se om Hilton
Nu har Hilton Hotels ett rabatterbjudande med otroligt bra priser, men det är bara några få dagar kvar, så vill man bo bra och fint, centralt i en Europeisk huvudstad skall man boka nu!
Rabatterna varierar mellan 59 dollar per natt eller från 33% rabatt på ordinarie priser. I Europa finns kedjan representerad i stort sett alla större städer.

Boka och läs mer här =>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.