Resesiadn.se om att boka flygresor
|

Ny Bokningssida för flygresor

Nu har jämförelsesiten flyg.nu lanserats, köp billiga flygresor.

En glad nyhet för alla som är ressugna nu när vintern är på gång är att det finns en ny bokningssida för flygresor.

Flyg.nu är en jämförelsesajt för flygbiljetter, så börja drömma dig bort till varmare breddgrader, om det är just en sådan resa som du letar efter… Vi har provat att boka på flyg.nu och jag måste säga att sidan är otroligt användarvänlig och har en ren och snygg design.

En rolig och bra funktion som sidan har är att när man klickar på rubriken resmål så får man en snabböversikt som inte bara visar de senaste sökningarna som gjorts på sidan utan även visar de populäraste resmålen för tillfället.

Klickar man på dessa resmål får man fram både väder och information om resmålet.
En annan bra funktion som sidan har är matt man även kan ta del av en del resmålsbloggar. Finns mycket matnyttigt på en och samma sida.

Vi hittade fantastiska billiga flygresor på deras sida, vad sägs om att åka Göteborg till London för 197 kr? Eller tur och retur till Alicante för 1008 kr?

Det är alltid lika roligt att låtsas boka en flygresa och se vart man kan hamna, till vilket pris och hur länge man kan bli borta. Kanske man skulle våga prova att skriva in något på måfå och se vart man hamnar, det kan bli en rolig och annorlunda semester!
Kika in på sidan och boka era sommarresor redan nu, innan de tar slut!

Sponsrat inläggSimilar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.