Gästbloggare Lisa på Resesidan.se
Inspiration

Ny Gästbloggare: Lisa

Resesidan.se välkomnar en ny gästbloggare: Lisa

I vår serie där gästbloggare skriver om sina reseupplevelser har vi nu kommit fram till Lisa Bengtsson. Lisa har både hunnit med att jobba utomlands och rest en del och kommer även se mer spännande platser i framtiden som flygvärdinna.

Så här skriver hon:
Hej!
Jag heter Lisa och jag jobbar som flygvärdinna för Norwegian. Jag tror ni kan gissa att jag, som många andra, älskar att resa och se världens alla hörn! Jag har tidigare jobbat som reseguide och bott i Spanien och Mexiko men också i Italien. Jag älskar god mat och gnistrande stränder men faller också lätt för storstadscharmen! Sol är det bästa jag vet och jag är riktigt klyschig när det kommer till solnedgångar. Jag vill gärna dela med mig av lite personliga tips till er och jag hoppas att det ska ge reseinspiration!”

Imorgon kan ni läsa det första inlägget från Lisa här på Resesidan.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.