Viking Line uppgraderar för 75 miljoner 1
Inspiration,  Kryssningar

Viking Line uppgraderar för 75 miljoner

Viking Lines resenärer kan se fram emot ännu bättre kryssningsupplevelser när rederiet nu uppgraderar fyra av sina fartyg.

Till nyheterna hör förbättrade spamöjligheter, ett rikare restaurangutbud och 140 bekvämare hytter. Rederiet investerar totalt 75 miljoner kronor i uppgraderingen av fartygen Rosella, Viking Grace, Amorella och Gabriella.

– Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och uppdatera våra fartyg, med fokus på upplevelsen ombord. I fjol gjorde vi en omfattande makeover av Helsingforsfartyget Mariella som togs emot med stor entusiasm från våra resenärer. Därför är vi förväntansfulla inför att snart kunna presentera fler attraktiva nyheter för alla som reser med oss, säger Tapani Kauhanen, vd och marknadsdirektör för Viking Line Skandinavien.

Viking Line satsar stort på att öka bekvämligheten för Åbo-resenärerna. Det miljösmarta flaggskeppet Viking Grace som går dagligen från Stockholm via Mariehamn till Åbo ska efter sina första tre år nu dockas under en vecka, 18 januari – 25 januari 2016. Fartygets populära spaavdelning kommer att få såväl en större bastu som en VIP-bastu som kan bokas för privata tillställningar. Även konferensavdelningen genomgår en uppgradering.

Amorella, som också seglar mellan Stockholm och Åbo, dockas den 27 januari och tas i trafik igen den 11 februari. Under uppehållet moderniseras närmare 40 hytter. Dessutom utrustas nattklubben med en stor LED-vägg samtidigt som serveringen i cafeterian utvecklas. Under dockningen av de bägge Åbo-fartygen kommer Gabriella att gå mellan Stockholm och Åbo.

Resesidan.se om Viking Line

I början av april blir det så dags även för Gabriella, som normalt går från Stockholm via Mariehamn till Helsingfors, att tas ur trafik för att genomgå en stor förändring. Mellan den 3 och 16 april skapas en helt ny restaurangvärld bestående av åtta barer och restauranger ombord på Gabriella. Dessutom uppgraderas 100 hytter, bland annat genom att de utrustas med dubbelsängar.

I januari har också Rosella som går dagligen mellan Kapellskär och Mariehamn ett trafikuppehåll. När fartyget återvänder den 29 januari är det med en ny cafeteriameny och en shop som kommer att invigas under våren. Totalt investerar rederiet Viking Line 75 miljoner kronor i uppgraderingen av de fyra fartygen under våren 2016.

Läs om vår kryssning med Nya Cinderella här =>

Källa: My Newdesk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.