Nyhet, 10 dagar till Sri Lanka 3
Asien,  Inspiration,  Restips,  Sol & Bad

Nyhet, 10 dagar till Sri Lanka

Sri LankaAirtours breddar utbudet till vinterlångresor och lanserar resor till Sri Lanka. Satsningen innebär att svenska resenärer kan uppleva ön under en tio dagars resa som bara sträcker sig över sex arbetsdagar. Sedan närmare fem år är den politiska situationen stabil och Sri Lanka som lockar med regnskogar, korallrev och orörda stränder kan återigen ta emot turister.

– Med tropiska regnskogar, vackra stränder och ett rikt kulturliv är Sri Lanka som Thailand var förr. Ön har också många mindre boutique hotell som ligger direkt på stranden, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

Airtours erbjuder åtta olika hotell på Sri Lanka som alla ligger direkt på stranden. I Negombo bor resenärerna i lugna omgivningar nära havet men bara några kilometer från de livliga affärsgatorna i Negombo stad. Airtours erbjuder också flera mindre orter på sydvästra sidan. I Bentota bor man både bredvid stranden och en flod som passar för flodutflykter. På andra sidan floden finns en by med lokala marknader och restauranger.

– Det här är ett måste för resenärer som vill uppleva något utöver det vanliga. Dessutom är flygresan kortare än till många andra exotiska resmål och tidsskillnaden är relativt liten, säger Stefan Chatzopoulos om satsningen.

Resorna går mellan den 24 oktober och den 20 april och börjar säljas under juni.  Airtours resor till Sri Lanka går i huvudsak med QuatarAirways.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.