Upplev unika öar och platser med Star Clippers 5
Asien,  Inspiration,  Kryssningar,  Nyheter

Upplev unika öar och platser med Star Clippers

Oavsett om du vill ha ren avkoppling, sol och bad eller nya upplevelser är en kryssning med Star Clippers segelfartyg en enastående möjlighet att segla långt bort från vardagen till städer och stränder som du bara kunnat drömma om.

 

Indonesiens hemligheter

 

Den östra delen av Lombok, som är lite av en gömd pärla, bjuder på ett äkta orört semesterparadis med bildsköna kuster så långt ögat kan se. Upplev snorkling i världsklass i levande och färgrika korallrev omkring den lokala befolkningens egen favoritö, Gili Kondo. Besök den romantiska ljusröda stranden Pink Beach på Komodo Island och se komodovaranerna i deras naturliga miljö i Komodo National Park.

Östra Indonesien med Star Clipper 7 nätter, 12 augusti 2017 med priser från EUR 1 705 per person i del av dubbelhytt

Upplev unika öar och platser med Star Clippers 6

Ö luffa i Thailand

Segla från den ena fantastiska tropiska ön till den andra i Andaman Sea och stressa av helt och hållet. Låt så lite som möjligt störa på underbara Koh Hong – en lugn och obebodd ö vars lagun är inramad av kalkstensklippor och osedvanliga naturscenerier. Njut av lugnet och enkelheten på fantastiska Koh Kradan– ren avkoppling och riktig semester.

Norra Phuket med Star Clipper 7 nätter, 4 november 2017 med priser från EUR 1705 och 16 december med priser från 1580, per person i del av dubbelhytt

Perfekt segelväder för äventyr i Karibien och ABC-öarna

La Blanquilla utanför Venezuelas kust, som inbjuder till dykning och snorkling, är känd för sina vita sandstränder och idylliska orörda skönhet. På den lilla Kenepa Beach, som är omgivet av klippor, är vattnet kristallklart, varmt och lugnt. Stranden är ett naturligt val för en dag med sol och bad.

Barbados – Barbados med Royal Clipper 14 nätter, 24 mars 2018 med priser från EUR 3680 per person i del av dubbelhytt

Upplev unika öar och platser med Star Clippers 7

Semester i kubansk färgorgie

Besök levande och magiska Havanna och njut av en mojito i Kubas salsapulserande huvudstad. Se de gamla vackra torgen, klassiska amerikanska bilar och upplev atmosfären i alla gatuhörn. Njut av en paus på Cayo Rico i det vykorts vackra blå vattnet och ät en god strandbarbecue på Cayo Largo.

Kuba, Havana – Cienfuegos med Star Flyer 10 nätter, 27 december med priser från EUR 2620 per person i del av dubbelhytt

Upplev unika öar och platser med Star Clippers 8

Hamnavgifter och flyg ingår inte i priserna.

Om Star Clippers

Star Clippers har idag tre av världens största segelfartyg. Alla fartygen kan angöra små hamnar där inte stora kryssningsfartyg kan lägga till och erbjuda gästerna upplevelsen att vara på en privat yacht.

Alla tre fartygen har teakdäck, swimmingpooler, informell stämning, festlig Tropical Bar samt pianobar och är dessutom stora nog att erbjuda förstaklass boende och måltider – allt med högsta servicegrad av en uppmärksam personal.

De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar 170 gäster med en besättning på 74 medan Royal Clipper tar 227 gäster med en besättning på 106.

Upplev unika öar och platser med Star Clippers 9

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap och Hyatt Regency Phuket.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.